Natasha Allegri, Amerikansk Tegneserietegner, Forfatter, Animator Og Storyboarder.
Natasha Allegri, amerikansk tegneserietegner, forfatter, animator og storyboarder.

AdventureTime-tegner Natasha Allegri til Copenhagen Comics

Den amerikanske tegneserietegner og -forfatter, animator og storyboarder, Natasha Allegri, kendt for sit arbejde på den populære Cartoon Network-tegnefilm AdventureTime with Finn & Jake, gæster dette års Copenhagen Comics!

Natasha Allegri debuterede i 2010 som storyboarder på den populære Cartoon Network-tegnefilm AdventureTime with Finn & Jake. Allegri udviklede i denne sammenhæng modstykker til flere af seriens figurer af det modsatte køn, vigtigst Fionna og Cake, der i 2011 optrådte som tegnefilmens hovedpersoner og i 2013 i deres egen tegneserie, AdventureTime with Fionna & Cake, skrevet og tegnet af Allegri. Serien er en kæmpe seer-succes, har høstet både anmelderroser og branchepriser (herunder flere Emmy’er) og er blevet et af årtiets største kulturelle fænomener med tilhørende tegneserie, computerspil og legetøj.

Kickstarter-succes

Allegri står også bag tegnefilmen Bee and PuppyCat som er en surrealistisk nuttet girlpower-revolution indenfor amerikansk animation,  inspireret af japanske anime og manga. Bee and PuppyCat genererede så stor fan-opbakning, at Allegri i samarbejde med produktionsselskabet Frederator, der bl.a. sender sine tegnefilm på Youtube-kanalen CartoonHangover, har kunnet gennemføre en historisk succesfuld Kickstarter-kampagne og udviklet seks nye afsnit af serien.

Copenhagen Comics glæder sig til at byde Natasha Allegri velkommen til Danmark den første weekend i juni 2015!

Læs mere om Natasha Allegri her og download pressemeddelelsen her.