Copenhagen Comics har også i år et dedikeret Børn og ungeområde, hvor fokus selvfølgelig ligger på oplevelser for festivalens yngste publikum.
I år kan du blandt andet opleve følgende:

Copenhagen Comics Fortnite Dance Off

Lørdag 12.00: Er du gamer og har du styr på de seneste og sejeste Fortnite dance moves? Så har du nu muligheden for at vise hvad du kan i Copenhagen Comics Fortnite Dance Off – den svedigste dansekonkurrence for raske drenge og piger i alle aldre.
Hvis du gerne vil deltage, skal du møde op 15 min. før, så danseinstruktørerne kan instruere dig i forløbet og reglerne.

Spider-Man meet & greet

Lørdag 13.00: Nu har du en enestående mulighed for at møde en af de største superhelte nogensinde på Copenhagen Comics. Nemlig selveste Spider-Man og hans fjende nr. 1: Green Goblin.
Der er mulighed for at få taget et gratis foto med vores allesammens netsvingende superhelt og du kan vinde flotte Spider-Man præmier.

Tegnekonkurrence

Begge dage: Kom og vær med i årets tegnekonkurrence både lørdag og søndag, der er fede præmier på højkant i tre kategorier:
3-5 år: Farvelæg tegningen
6-10 år: Tegn dit mesterværk
11-16 år: Tegn en minitegneserie
Husk at aflevere din tegning i kassen inden klokken 14.30

Blågårdens bibliotek

Hele dagen: Når du har brug for et pusterum, kan du slå dig ned hos Blågårdens bibliotek, slappe af og hygge dig med en god tegneserie.

Planter og Karakterer

Hele dagen: Kom og lav din egen finurlige plante eller din helt egen 3D-karakter! Billedskolen Horsens og Tegnefestival laver workshop, hvor du i farvestrålende karton og Posca-tuscher kan tegne, klippe og forme en plante eller en skabning, som bliver en del af et stort fælles værk.

Unicef; Tegneworkshop for børn

Hele dagen: Tegn superhelte sammen med Unicef´s fundraisere, der også vil give et indblik i, hvordan tegneterapi kan hjælpe alle børn gennem en svær tid.

Green Screen – portal til fantasien

Hele dagen: Du får mulighed for at udleve din fantasi og træde ind i en anden verden med Copenhagen Comics’ Green Screen – du vælger scenen og modtager kort efter dit foto digitalt.