Cosplay

Computerspilsturnering og cosplay show

På Copenhagen Comics kan du både spille mod dig selv og andre på det store GEEKcore Gamingområde. Når du har tæsket din bedste ven i Tekken, kan du se nogle af Danmarks bedste cosplayers vise deres flotte kostumer frem.

GEEKcore er, ligesom Copenhagen Comics, en frivillig forening der arrangerer en festival der fejrer alle former for nørd-kultur, primært spil, animation, sci-fi, cosplay og tegneserier. Igen I år sørger GEEKcore for, at du kan prøve nogle af de nyeste spil og deltage i turneninger som kører løbende hele weekenden.

Cosplay-show

Som noget nyt er der ekstra fokus på cosplay. Cosplay er stadig et relativt ukendt fænomen i Danmark, men du har måske set det i forbindelse med de amerikanske tegneseriefestivaler. Cosplay går ud på at kreere et kostume så man kommer til at ligne en figur fra nørdkulturen mest muligt, for eksempel fra tegneserier, film og spil.

På dette års Comics vil du kunne få meget mere at vide om cosplay, da der både vil være paneler og ikke mindst et stort show, hvor de bedste kostumer bliver kåret.

Nedenfor kan du se en video fra GEEKcores sidste store cosplay-arrangement.

Tegn og mød en levende tegneseriefigur

På Copenhagen Comics kan du møde cosplayers på hele festivalen i deres flotte kostumer. De vil både gå rundt på messeområdet men du kan også høre meget mere om hvad cosplay går ud på, på scenen ved Geekcore-området.

Cosplayers vil også tage aktiv del i én af vores workshops: De står nemlig model i deres flotte kostumer i tegneworkshoppen Dramatisk Croquis.