På Copenhagen Comics den 23.-24. februar i Øksnehallen har du mulighed for at møde amerikanske David Angelo Roman, der til hverdag tegner tegneserieudgaven af den populære animationsserie Rick and Morty.

David Angelo Roman er klassisk uddannet illustrator og har blandt andet studeret i Spanien og Italien, og startede sin karriere med at male vægmalerier med særligt fokus på realisme og illusioner.

Imidlertid har David Angelo Roman altid været tegneseriefans, så det var blot et spørgsmål om tid før hans streg endte i striberne, og han debuterede som serietegner i hæftet Xtreme Champion Tournament.

I dag er David Angelo Roman fast tegner på Rick and Morty-tegneserien, ligesom han leverer tegninger til seriens samlekortspil. Senest er han også blevet hyret som tegner på Cartoon Networks ‘Steven Universe’ samlekortspil.

På Copenhagen Comics vil der være mulighed for at købe nogen af David Angelo Roman flotte prints. Og som noget helt specielt kun for Copenhagen Comics gæster, sælger han et særprint af figurerne fra Rick and Morty i selskab med Copenhagen Comics’ egen lille rummand!