Olivier Schwartz er gæst på Copenhagen Comics

Copenhagen Comics er stolte over at kunne føje den anerkendte franske tegneserietegner Olivier Schwartz til gæstelisten over udenlandske navne på dette års festival den 23.-24. februar i Øksnehallen. Herhjemme er Olivier Schwartz bedst kendt som tegner på de tre Splint & Co-tegneseriealbum De sorte hostiers herre, Leopardkvinden og Operation Flagermus. Alle tre album er en […]

Copenhagen Comics er stolte over at kunne føje den anerkendte franske tegneserietegner Olivier Schwartz til gæstelisten over udenlandske navne på dette års festival den 23.-24. februar i Øksnehallen.

Herhjemme er Olivier Schwartz bedst kendt som tegner på de tre Splint & Co-tegneseriealbum De sorte hostiers herre, Leopardkvinden og Operation Flagermus.

Alle tre album er en del af serien Et ekstraordinært eventyr med Splint & Co, og alle tre har manuskript af tegneserieforfatteren Yann.

Olivier Schwartz har også arbejdet sammen med Yann om albummet Gringos Locos, der udkom på dansk i 2013. Albummet fortæller historien om virkelighedens serieskabere Jijé, Franquin og Morris, der sammen tog på inspirationsrejse til USA i 1940’erne.

Netop serieskabere som Jijé og Franquin samt tegneren Yves Chaland har været en stor indflydelse på Olivier Schwartz retro-inspirerede, rene og meget dynamiske tegnestil.

Du kan møde Olivier Schwartz begge dage på Copenhagen Comics.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding