Her kan du se programpunkterne for de tre store scener på Copenhagen Comics 2017.

Aktiviteter på børn- og ungeområdet kan du se under sceneprogrammet.

Du kan også læse det trykte program her eller downloade i PDF-Format

Vi tager forbehold for uforudsete ændringer og forsinkelser.

LØRDAG 25. FEBRUAR

Åben Scene

10.30–11.20
SUPERHELTE PÅ FILM

Vær med, når Marvel-Morten og Kim Helt live på scenen optager en Supersnak-podcast om superhelte på film: Fra Iron Man over The Avengers til Deadpool og Batman V Superman. De gode, de dårlige og de virkelig grusomme filmatiseringer. Gæstemedvirken af Christian Monggaard, filmanmelder og superheltefan fra Information.

 

11.30–12.20
WEB-KOMETEN BOULET

Boulet har bl.a. tegnet på Lewis Trondheim og Joann Sfars evighedsserie Donjon, men er særlig kendt som en af Frankrigs allerførste og største webcomic-stjerner, og siden bouletcorp.com fik en engelsk søsterside har hans stemningsmættede og formsprængende tegneserier gået deres internationale sejrsgang.

 

12.30–13.20
DAVE McKEAN

For tredive år påbegyndte Dave McKean sin kunstneriske karriere i selskab med Neil Gaiman; det gik dem begge helt godt efterfølgende. McKean lavede samtlige ikoniske forsider til Sandman-serien, illustrerede Grant Morrisons Batmanfortælling Arkham Asylum og skrev og tegnede op gennem halvfemserne den imponerende tegneserieroman Cages. Senest har han lavet tegneserien Black Dog: The Dreams of Paul Nash. Endvidere har han lavet børnebøger, film, musik, udstillinger og snart sagt alt derimellem. Henry Sørensen taler med McKean om en kreativt karriere som trendsætter og kamæleon.

 

13.30–14.20
FELIX-SERIEN

En af Jan Lööfs mest markante skabelser, serien om drengen Felix, blev skabt for præcis halvtreds år siden og fik faktisk et langt liv i Danmark, efter at Lööf havde forladt serien. Felix (!) Rothstein har samlet de mange fædre, som fortæller om Felix’ videre liv.

Medvirkende: Jan Lööf, Werner Wejp-Olsen, Ole Munk Rasmussen, Jens Peder Agger, Per Vadmand og Per Sanderhage.

 

14.30–15.20
DANMARKSMESTER I COMICS

Er du god til at fortælle en historie og er du god til at tegne? Er du imellem 14–19 år?

DM i Tegning for børn og unge sætter med denne live-konkurrence ekstra fokus på tegneserier. De fire superdygtige deltagere har på forhånd kvalificeret sig via Facebook: Tegnefestival/DM i Tegning. Kom og oplev dem kæmpe live i kampen om årets DM-titel.

 

15.20–16.00
TEGNEBATTLE

Lad jubelråbene gjalde under denne venlige dyst, når to hold af dygtige tegnere kæmper på sjove og overrumplende tegninger. Regn med, at det bliver nervepirrende og dybt morsomt!

 

16.00–17.30
CLAUS DELEURAN-PRISEN

Konfettien fyger, og propperne springer, når Danske Tegneserieskabere uddeler Claus Deleuran-prisen i fem kategorier:

Bedste danske tegneserie
Bedste danske debut
Bedste danske tegneserietegner
Bedste danske tegneserieforfatter
Bedste danske tegneseriefarvelægger

Se mere om de nominerede her

Hjørnescene

10.30–11.20
GRAFISK FORTÆLLING

Efter bare fire år og to hold studerende har The Animation Workshops tegneserieuddannelse allerede etableret sig som en kreativ dynamo. Koordinator Erik Barkman fortæller om hemmeligheden bag Grafisk Fortællings succes og giver tips til, hvordan du bliver optaget.

 

11.30–12.20
TOM KRISTENSEN

Hvordan laver man en tegneserie om begivenheder, der fandt sted for 500 år siden? Tom Kristensen har netop færdiggjort en stor tegneserie om Martin Luther, en dramatisk fortælling om religion, politik og Europas historie. Kim Schou interviewer.

 

12.30–13.20
SOPHIE GOLDSTEIN

Sophie Goldstein er en af de spændende nye stemmer fra USA. Hun dimitterede fra Center for Cartoon Studies i 2013 og har allerede siden vundet tre Ignatz Awards. Charlotte Johanne Fabricius taler med hende om hendes tegneserier og hvordan man bryder igennem i et af de store tegneserielande.

 

13.30–14.20
TOM GAULD

Den skotske tegner Tom Gauld er en internationalt benyttet illustrator, med job for The Guardian, New Scientist, New York Times og mange flere, men er også en flittig skaber af morsomme og underfundige tegneserier, hvoraf Goliat og Begge to er udkommet på dansk. Gauld fortæller her om sit myldrende univers af abcdarier, litterære referencer, jetpacks og alt under solen.

 

14.30–15.20
WILLIS FROM TUNIS

Da det arabiske forår tog sin begyndelse i det nordafrikanske land Tunesien, kom tegneren Nadia Khiari straks på banen med sin bidende satire, som hun tegnede under pseudonymet WillisfromTunis. Uden om censuren og bl.a. via Facebook blev Nadia Khiari og hendes kat, Willis, en etableret stemme i hele den arabiske verden, og diktatoren Ben Ali måtte flygte. Khiari sætter ansigt på den moderne arabiske satire tegning og fortæller om at være med til at ændre verden i dialog med formanden for de Danske Bladtegnere Lars Refn.

 

15.30–16.20
DEN SVENSKE TEGNESERIEREVOLUTION FRA 1980 TIL I DAG

Tilsyneladende ud af intet opstod i 1980’erne en distinkt svensk tegneseriescene, og i dag er der et vildtvoksende tegneseriemiljø, der findes flere serieskoler, og der udgives over 300 titler årligt, som ofte sælger i store oplag. Hvordan gik det til, og hvordan ser fremtiden ud? Forlagschefen Rolf Classon har været med hele vejen og øser af sin viden. På svensk.

 

16.30–17.20
SKRIFTEN OG BILLEDERNE PÅ VÆGGEN

Hvad er et tegneseriemuseums funktion? Hvordan præsenterer man en tegneseriesamling? Skaber museerne kanoniseringen? Hvem besøger museerne? Lederen af tegneseriemuseet i Bruxelles Willem De Graeve taler med Nikolaj Brandt, museumsinspektør på Storm P. Museet.

Børn & Unge Scene

11.00-12.30
MARI AHOKOIVU – KARAKTERWORKSHOP

Kom og lav din egen tegneseriekarakter med den finske tegneseriekunster Mari Ahokoivu.
I løbet af workshoppen tegner vi en kort tegneserie, hvor vi bruger karakteren, vi sammen har fundet på! Det er ikke nødvendigt med tidligere tegneserie- eller tegneerfaring.

Alder: 8-12 år
Varighed: 1 ½ time
Underviser: Mari Ahokoivu, tegneserieskaber og underviser

 

12.30-13.30
JOHN KENN- MISFOSTER OG SKÆVE TANKER PÅ PAPIR

John Kenn Mortensen inspirerer og giver gode råd til alle jer, der vil blive bedre til at tegne det, man ikke kan tegne efter, men kun findes oppe i hovedet. Alle kan deltage på workshoppen og man behøver ikke at være god til at tegne.

Alder: 10-16 år
Varighed: 1 time
Underviser: John Kenn Mortensen, tegneserieskaber, instruktør og romanforfatter

 

13.30-14.20
GAREN EWING

Den britiske tegner Garen Ewing er bevis på, at ligne claire-stilen lever i bedste velgående. Hans hovedværk, Jagten på regnbueorkidéen, et klassisk, humoristisk drama i tre bind, er oversat til flere sprog, heriblandt dansk. Frank Madsen taler med Ewing om, hvordan man laver fængende eventyr for børn og voksne.

 

14.30–15.20
TOMMI MUSTURI

Finske Tommi Musturi tegner mystiske, dragende tegneserier med en blød og venlig streg – men til børn er det sjældent. Hvad gemmer der sig bag de ofte ordløse historier? Og hvorfor er Finland blevet Nordens kreative tegneseriekraftcenter? Kristian Lindberg taler med Musturi om Huuda Huuda, Kutikuti og finsk cute.

 

15.30 – 17.00
SPECIAL EFFECTS:
The Walking Dead & Makeup som tegneseriehelten

Er du også fan af “The Walking Dead”? Special Effects Makeup Artist Pernille Rosendal, fra Ono Ono FX, vil på denne ‘show and tell’-workshop transformere sin model til en Walker for øjnene af dig!

Kig forbi og hør hvilke produkter man bruger i special effects makeup, og lær hvordan du nemt og billigt kan omskabe dig selv eller andre til zombies.

Samtidig vil Special Effects Makeup Artist Monica Teisen vise tips og tricks til, hvordan du bedst kommer til at ligne din yndlings tegneseriekarakter. Du lærer også, hvordan du kan forandre udseende ved KUN at bruge almindelig makeup.

Har du en speciel karakter du gerne vil høre, hvordan man laver (F.eks. Hulk eller Psyloche) kan du skrive en kommentar på Facebook, så tager Makeup artisterne remedier med til at vække din karakter til live gennem sminke.

Alder: alle kan komme og se på
Varighed: 1 ½ time

Undervisere: Special Effects Makeup Artister Pernille Rosendal og Monica Teisen

SØNDAG 26. FEBRUAR

Åben Scene

10.30–11.20
ALLE DINE YNDLINGSSUPERHELTE

Barry Kitson har tegnet superhelteserier i en menneskealder og har været inde over alle de store: Batman, Superman, Spider-Man, The Fantastic Four, Iron Man, Hulk, X-Men, 2000AD – you name it! Vær med, når Marvel-Morten og Kim Helt aflokker Kitson sine hemmeligheder og optager denne Supersnak-podcast på scenen.

 

11.30–12.20
GRZEGORZ ROSINSKI

Serien om Thorgal, en af de helt store europæiske fantasyserier, fejrer fyrreårs-jubilæum i år. Morten Tjalve taler med tegneren bag de 35 fejende flotte album, Grzegorz Rosinski, om en karriere i Thorgals tegn.

 

12.30–13.20
JAN LÖÖF

Få tegnere har sat så dybe spor i flere generationer af danske børn, som Jan Lööf har. Billedbøger som Min morfar er sørøver og Historien om det røde æble og tegneseriestriben om Felix er for længst blevet klassikere. Men Jan Lööf er meget mere end det. Felix Rothstein taler med Lööf om halvtreds års tegneserier, film og jazz, på hans første offentlige optræden i Danmark nogensinde.

 

13.30–14.20
TEGNEBATTLE

Lad jubelråbene gjalde under denne venlige dyst, når to hold af dygtige tegnere kæmper på sjove og overrumplende tegninger. Regn med, at det bliver nervepirrende og dybt morsomt!

 

14.30–15.20
KERASCOËT

Bag kunstnernavnet Kerascoët gemmer sig ægteparret Marie Pommepuy og Sébastien Cosset, to franske tegnere og forfattere, som virtuost kan skifte stil fra projekt til smukke projekt, og som sammen tegner som med én hånd. Herhjemme var deres Jolies ténèbres (netop udkommet på dansk som Mørkets Skønhed) nomineret til en Pingpris. Erik Barkman spørger Sébastien Cosset om deres karriere, og hvor den franske tegneseriescene er på vej hen.

 

15.30–16.30
COSPLAY CATWALK

Kom og se et væld af veludførte kostumer og karakterer fra alle afskygninger af tegneserie-, manga-, anime- og tegnefilmuniverser. Hvis du vil se din favoritsuperhelt eller -tegneseriefigur i levende live, så er cosplay catwalken helt sikkert stedet for dig! Når den sidste cosplayer har forladt podiet, vil dommerpanelet kåre en vinder blandt deltagerne.

Hjørnescene

10.30–11.20
FORLÆGGERNE

Hvordan er livet som forlægger? Hvordan redigerer man en tegneserie? Hvad skal man gøre, hvis man vil sende en tegneserie til et forlag? Er den danske tegneseriescene en dødssyg patient eller sprudlende og levende? Ole Damgaard (forlaget Damgaard) styrer slagets gang, når Anette Øster (Høst og søn), Paw Mathiasen (Fahrenheit), Pernille Arvedsen (Cobolt) og Torben Hansen (Forlæns) diskuterer forlagsbranchen.

 

11.30–12.20
DEN NYE GENERATION

Hvor rører det sig i den nye generation af tegneserieskabere? Hvem skal man holde øje med? Sabrina Vitting-Seerup har taget fat i de udgivelsesaktuelle ikke-helt-debutanter Bjørk Matias Friis (Midgårdsskrøner), Bue Bredsdorff (Hjem), Ida Felicia Noack (Klip mig) og Karoline Stjernfelt (I morgen bliver bedre) og taler med dem om, hvorfor tegneserien er den ypperste kunstform, og hvor den er på vej hen.

 

12.30–13.20
GINA WYNBRANDT

Amerikanske Wynbrandt er aktuel med Er der ikke nogen der gider bolle mig, please, og titlen er næsten programmatisk for denne unge serieskaber, der semiselvbiografisk kigger på den unge kvinde gennem satiriske, sexfixerede briller. Charlotte Johanne Fabricius interviewer.

 

13.30–14.20
LARS HORNEMAN OG JOHAN F. KRARUP

To erfarne tegneserietegnere sætter hinanden stævne og taler om deres nye værker, Hornemans Zenobia, om syriske flygtninge, og Krarups Styrelsen, om sagsbehandling i Udlændingestyrelsen. Hvordan føles det at skifte fra de humoristiske genrer, de er mere kendt for? Hvordan fiktionaliserer man virkeligheden og skildrer den i firkantede rammer? Og hvad skal vi med tegneserier om den virkelige verden? Moderator: Mads Bluhm.

 

14.30–15.20
DEN MODERNE DANSKE TEGNESERIE OG FREMTIDEN

Er de sidste tyve års danske tegneserie en kreativ og kunstnerisk guldalder? Og hvor bevæger den sig hen nu? Panelet vil byde på masser af billeder og skarp debat og rig mulighed til publikum for at stille spørgsmål. Medvirkende: Benni Bødker, Cav Bøgelund, Cecilie Q Maintz Thorsen og Marianne Eskebæk Larsen med Thomas Thorhauge som moderator.

 

15.30–16.20
EN BRO MELLEM TILSTANDE

Ole Pihl var en af de markante stemmer på 1980’ernes danske tegneseriescene. Efter et længere fravær vender han nu tilbage for fuld kraft med Bridge in Berlin, en grafisk roman om Berlin, arkitektur og Europas ånd. Hvad kan vi, netop i dag, hvor nationalismens spøgelse igen vandrer, lære af vores arkitektoniske og kulturelle arv?

Børn & Unge Scene

11.00-12.00
LAV DIN EGEN KRIMI

Digt en krimi sammen med tegner og forfatter Palle Schmidt, kendt fra DR-Ultra programmet “Krea-kampen”.

På denne workshop kan du lære at brainstorme dig frem til en nervepirrende krimifortælling! Du behøver ikke at kunne tegne, men bare kunne lide at finde på historier.

Alder: fra 6 år
Varighed: 1 time
Underviser: Palle Schmidt, tegner og forfatter

12.30 -14.00
COSPLAY WORKSHOP MED EKSPERTPANEL

– kom godt i gang med dit cosplay

Er du mellem 12 og 18 og vil du gerne igang med lave dit eget cosplay?  – Måske er du allerede i gang, men har brug for hjælp til, hvordan du kommer videre?

Kom og mød eksperterne og få gode råd og vejledning til at få bygget dit cosplay:

  • Få lavet en designskitse af en professionel tegner og få din ide ned på papir
  • Lær om hvordan du vælger det rigtige materiale, og hvilke syteknikker du skal bruge til dit cosplay
  • Byg din egen gaffatape-gine, et fantastisk redskab til cosplay uanset om du laver tøj eller rustninger
  • Lær om at arbejde i pap, som er både nemt og billigt at bygge cosplays af

Workshoppen er for alle, uanset om du er godt i gang eller helt nybegynder.

Alder: 12-18 år
Varighed: 1 ½ time

Undervisere: Design og illustration – Anne Hoberg Overgård og Elianna Morningstar, Tekstilformidlere og gaffaginer – Sanna Bo Claumarch og Freja Lønberg Nielsen, Cardboard Cosplay – Sally Anderson Ward

14.30-15.20
PIERRE BAILLY

Den belgiske serieskaber Pierre Bailly henvender sig med tegneserien Lille Kvast til de allermindste læsere med de allerstørste følelser – og på papir gør han det helt uden ord. Hør ham fortælle om de tanker og det arbejde, der ligger bag tilsyneladende enkle og ligefremme tegneserier i børnehøjde. Thomas Berger interviewer.

15.30–16.20
KIM W. ANDERSSON

Hvordan er det at lave teen-horror og scifi-komedier i landet, der excellerer i grimt tegnet feminisme? Svenske Andersson, der er udgivelsesaktuel på dansk med Alena,  taler med sin gamle mentor Peter Snejbjerg.

 

Aktiviteter på børn- og ungeområdet

I år har vi lavet en info-stand på Børn- og Ungeområdet, hvor du kan tilmelde dig til workshops, få information om tegnere og programmet. Der vil altid være en børnevært i info-standen, som kan hjælpe dig!

Genrerelt om workshops:
Alle workshops er gratis, men du skal hente en deltagerbillet ved vores info-stand på børne- og ungeområdet. Der kan hentes billetter en time før de forskellige workshops starter.

Kom til workshoppen 15 minutter før den starter. Hvis workshoppen foregår på Billedskolen, mødes vi ved info-standen 15 minutter før workshoppen starter og følges derover. Møder du ikke op, går din plads videre til en anden. Aldersgrænser er vejledende.

LØRDAG 25. FEBRUAR

10.00 – 18.00
BYG EN TEGNESERIE

På børneområdet kan du lege med selvklæbende tegninger. Illustrator My Bueman har tegnet baggrund og de selvklæbende figurer, som du kan rykke rundt på og dermed bygge din egen version af en tegneserie. Kom tilbage senere og se hvordan andre måske har fået en helt anden idé!

10.00 – 18.00
BLÅGÅRDENS BIBLIOTEK

På børneområdet kan du få tegneserietips af de flinke bibliotekarer fra Blågårdens Bibliotek, som har taget deres bog-campingvogn og tegneserie-kasser med. Tegneserierne kan både lånes med hjem og læses i den hyggelige læselounge på børneområdet.

10.00- 14.30
TEGNEKONKURRENCER

Copenhagen Comics har igen i år tegnekonkurrencer for børn på programmet. Temaet denne gang er fantasy og eventyr. For de ældste handler det om at give sit eget bud på en tegneserie, og for de yngste er det farvelægning, der er fokus.

Så kom forbi børneområdet, og slip fantasien løs, vores kompetente dommerpanel sidder klar til at få sparket benene væk under sig! – og måske er det DIG, som løber med sejren!

Konkurrencerne er delt op i tre kategorier: 5-7 år, 8-12 år og 13-16 år.

Sidste frist for indlevering af tegning er kl. 14.30 både lørdag og søndag, og begge dage kl. 15.00 vil vinderne af de tre kategorier blive udråbt.

Flere detaljer om konkurrencen findes i info-standen på Copenhagen Comics’ børne- og ungeområde.

11.00- 12.00
COSPLAY-CROQUIS  (PÅ BILLEDSKOLEN I TVILLINGEHALLEN)

Croquis er en tegnestil, hvor et givent emne skitseres på få minutter. Mest typisk er emnerne levende modeller, som skitseres hastigt. Det gælder om at få hele personen med, og man har kun fem minutter eller mindre.

I samarbejde med Billedskolen i Tvillingehallen har Copenhagen Comics arrangeret en helt særlig croquis-disciplin – nemlig Cosplay-croquis. De levende modeller, man skal tegne efter, er cosplayere udklædt som karakterer fra diverse tegneserie-, manga-, anime- og tegnefilmuniverser.

Alder: 8 til 15 år.
Varighed: 1 time
Underviser: Tegneserietegner og billedskolelærer Lars Horneman.

 

11.00 – 17.00
MULEPOSE WORKSHOP

Hvad har din yndlingstegneseriefigur med i sin mulepose?

Kom og vær med, når vi træder ind i et univers af fantastiske muleposer. Her kan du skabe dit helt eget design og lave det om til et folietryk. Kom og udtryk dig selv!!

Mulepose inkl. folie: 30,- kr.

Der er gratis deltagelse til de første 20 fremmødte deltagere.

12.00 – 13.00
GLADIATORSKOLEN OG HALFDAN PISKET

Denne lørdag eftermiddag kan du i Blågårdens Biblioteks stand på Copenhagen Comics møde Ida Malene Hartmann og Katrine Marie Nielsen, studerende ved Skolen for Tegneseriekunst, samt underviser Halfdan Pisket, som vil fortælle om uddannelsen, demonstrere et undervisningsforløb med mere!

Arrangementet er en del af KBH Læsers årlige litteraturfestival i København. I 2017 afholdes festivalen den 25. februar – 5. marts. Årets tema er VÆKST.

12.00 – 14.00
PORTRÆTROBOTTEN

Verdens ottende vidunder, den patenterede tegnerobot CC9X portrætterer dig ved hjælp af sin enestående processor, som er i stand til at beregne, hvem du egentlig er!

Sæt dig ind i boksen og vent lidt – ud kommer en tegning af dit sande jeg.

12.30 – 13.30
TEGNESERIEKØREKORT (PÅ BILLEDSKOLEN I TVILLINGEHALLEN)

På kun en time lærer eleverne om, og prøver at tegne i tre kendte stilarter:

Superhelte, Manga og den klassiske Fransk/belgiske. For hver stilart er der en ny underviser,  som alle er eksperter inden for den specifikke stilart.

Alder: 10-19 år
Varighed: 1 time
Tegneseriekørelærerne er: Fei Huang, Peter Snejbjerg, Glenn August, Thomas Engelbrecht Mikkelsen, Johan F. Krarup og Lars Horneman

13.00 – 15.00
MIN HELT

Hvem er din helt og hvad er det, der gør din helt speciel?

På festivalen underviser tegneserieskaber Ditte Marie Eriksen og billedkunstner Mariana Viegas i collage og i at skabe karakterer. Workshoppen “Min helt” tager udgangspunkt i børnenes egne historier og forestillinger om helte. Alle heltecollagerne bliver udstillet på festivalens børneområde.

Alder: 5-10 år.
Varighed: 2 timer
Undervisere: Billedkunstner Mariana Viegas og tegneserieskaber Ditte Marie Eriksen

14.00 – 16.00
COSPLAY PHOTOBOOTH

Kom forbi vores PhotoBooth og få taget et billede sammen med vores cosplayere.
Vi har en professionel portræt fotograf, til at fange det perfekte billede.

Du får selvfølgelig adgang til at downloade billedet bagefter.

15.00 – 17.00
PORTRÆTROBOTTEN

 

 

SØNDAG 26. FEBRUAR

10.00 – 17.00
BYG EN TEGNESERIE

På børneområdet kan du lege med selvklæbende tegninger. Illustrator My Bueman har tegnet baggrund og de selvklæbende figurer, som du kan rykke rundt på og dermed bygge din egen version af en tegneserie. Kom tilbage senere og se hvordan andre måske har fået en helt anden idé!

10.00 – 17.00
BLÅGÅRDENS BIBLIOTEK

På børneområdet kan du få tegneserietips af de flinke bibliotekarer fra Blågårdens Bibliotek, som har taget deres bog-campingvogn og tegneserie-kasser med. Tegneserierne kan både lånes med hjem og læses i den hyggelige læselounge på børneområdet.

10.00 – 14.30
TEGNEKONKURRENCER

Copenhagen Comics har igen i år tegnekonkurrencer for børn på programmet. Temaet denne gang er fantasy og eventyr. For de ældste handler det om at give sit eget bud på en tegneserie, og for de yngste er det farvelægning, der er fokus.

Så kom forbi børneområdet, og slip fantasien løs, vores kompetente dommerpanel sidder klar til at få sparket benene væk under sig! – og måske er det DIG, som løber med sejren!

Konkurrencerne er delt op i tre kategorier: 5-7 år, 8-12 år og 13-16 år.

Sidste frist for indlevering af tegning er kl. 14.30 både lørdag og søndag, og begge dage kl. 15.00 vil vinderne af de tre kategorier blive udråbt.

11.00 – 12.00
TEGNESERIEKØREKORT (PÅ BILLEDSKOLEN I TVILLINGEHALLEN)

På kun en time lærer eleverne om, og prøver at tegne i tre kendte stilarter:

Superhelte, Manga og den klassiske Fransk/belgiske. For hver stilart er der en ny underviser,  som alle er eksperter inden for den specifikke stilart.

Alder: 10-19 år
Varighed: 1 time
Tegneseriekørelærerne er: Fei Huang, Peter Snejbjerg, Glenn August, Thomas Engelbrecht Mikkelsen, Johan F. Krarup og Lars Horneman

11.00 – 13.00
PORTRÆTROBOTTEN

Verdens ottende vidunder, den patenterede tegnerobot CC9X portrætterer dig ved hjælp af sin enestående processor, som er i stand til at beregne, hvem du egentlig er!

Sæt dig ind i boksen og vent lidt – ud kommer en tegning af dit sande jeg.

11.00 – 13.00
COSPLAY PHOTOBOOTH

Kom forbi vores PhotoBooth og få taget et billede sammen med vores cosplayere.
Vi har en professionel portræt fotograf, til at fange det perfekte billede.

Du får selvfølgelig adgang til at downloade billedet bagefter.

13.00 – 14.00
TEGNESERIETØNDESLAGNING

Kom i dit flotteste kostume til fastelavn på Copenhagen Comics! I denne tøndeslagning dyster du mod superhelte og tegneseriefigurer.

Alder: alle er velkomne, vi har både en børne og en voksentønde.

Varighed: 1 time

14.00 – 16.00
PORTRÆTROBOTTEN