Interview med Karoline Stjernfelt: Dronningen af danske tegneserier

Hun er en af de hotteste danske tegneserieskabere lige nu.

Tidspunkter

Lørdag kl. 11.00-11.50
overskrift

Lokation

Store scene
overskrift

Til efteråret udkommer det længe ventet album “I morgen bliver bedre 3: Lægen”. I mere end 10 år har Karoline Stjernfelt arbejdet på den historiske tegneserie i tre bind “I morgen bliver bedre”. Nu tegner hun på livet løs for at blive færdig med tredje og sidste bind i serien. Serien handler om Danmarks mest berømte trekantsdrama og har Christian 7., prinsesse Caroline Mathilde og lægen Johan Struensee i hovedrollerne.

Personerne i serien er tegnet som rigtige mennesker med hår på benene og deller på kroppen. Stjernfelt har desuden lavet et enormt research arbejde for at skabe en præcis og levende visuel gengivelse af de historiske steder og personer. De to første bind i serien har været meget anmelderrost og har modtaget en række priser. Herunder Pingprisen og Claus Delauran-prisen. Med andre ord så er forventningerne tårnhøje, og tegneseriefans venter spændt på det sidste bind i serien.

Karoline Stjernfelts udgivelser og sceneoptrædener på de forskellige tegneseriefestivaler har én ting til fælles – hendes utrolige kærlighed til tegneseriemediet. Kom og vær med når Charltotte Johanne Fabricius interviewer hende om arbejdet med trilogien, der nærmer sig sin afslutning.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding