Signering. GULDSMEDEN – en stormfuld fortælling

Til alle, der er nysgerrige på verden og gerne vil vide mere om, hvordan vi mennesker fungerer.

Tidspunkter

Søndag kl. 11.00-12.00
overskrift

Lokation

På udstillers stand: Grøn 76
overskrift

Find os på stand: Grøn 76

overskrift

Pigen Nor elsker at spille teater sammen med sine venner i ungdomsklubben. Vennerne har dannet en teatergruppe og har det sjovt sammen, men venskabet bliver udfordret, da et par drenge forelsker sig den samme pige. Men snart møder medlemmerne af teatret en meget større udfordring. 

Teatergruppen bliver på uhyggelig vis væk fra hinanden på en eksotisk rejse, og ingen ved, om det lykkes dem at finde sammen igen. Den ene uventede hændelse efter den anden overmander Nor. Nor er nemlig forsvundet i en jungle og kan ikke finde hverken hjem eller få øje på sine venner. I sin søgen efter sine venner møder hun en mærkelig dreng med en usædvanlig historie. Drengen fører Nor ind i et fantasiunivers med en masse sanselige heste, og her lærer hun mere om drengen, der har mistet både sine sanser og sig selv.

Historien er især skrevet til børn og unge, men også til deres forældre, lærere, pædagoger og andre, der har ungdommen omkring sig i deres hverdag. Det er en samtalebog om sanser, der kan bruges i såvel sårbart som stærkt regi.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding