Bliv udstiller

Copenhagen Comics er et slaraffenland, hvis du elsker tegneserier – og når festivalen igen folder sig ud i Øksnehallen vil du kunne gå på opdagelse blandt alskens spændende stande.

Du vil kunne dykke ned i bunker af såvel splinter nye tegneserieudgivelser og oplevelser,  eller være heldig at finde en længe savnet perle blandt udbyderne af antikvariske tegneserier – begge dele er en fantastisk fornemmelse.

Du kommer til at møde både de store danske tegneserieforlag og en lang række af de mindre udgivere – og det er ikke nogen overdrivelse at sige, at der på Copenhagen Comics vil være tegneserier for enhver smag.

Blandt standholderne kommer du også til at finde også tegneserieskabere, illustratorer og tegnestuer, tegneserieskoler og deres elever, branche- og interesseforeninger. Forhandlere af merchandise lige fra actionfigurer til tshirts. Og meget, meget mere.

Siden her vil op til festivallen blive opdateret med information om de enkelte standholdere. Men hvis du vil være blandt de første til at høre om alt det der kommer til at ske på Copenhagen Comics, kan du følge os på Facebook, Twitter eller tilmelde dig vores nyhedsbrev.