Jacob Rask Nielsen

En luksusbuffet af gak og løjer fra den danske tegneserieundergrund.

Find os på stand: AA 32

overskrift

TILBUD PÅ COPENHAGEN COMICS 2024

  • Få en gratis kop hvis du køber for minimum 100 kr.
  • Få en gratis børnebog hvis du køber for minimum 100 kr.
  • Tre tegneserier for 50 kr.

(Tilbuddene gælder så længe lager haves. Med andre ord: Skynd dig før de ryger! Tilbuddet med tre tegneserier for 50 kr. gælder for de hæfter der normalt koster 20 kr. stykket.)

Jacob Rask Nielsen (f. 1979) er en dansk forfatter og tegner med en stor kærlighed til tegneserier, tjubang og DIY-kulturen. Han debuterede i 2005 med den gakkede billedbog Texas Tex og Chico Tjubang: Jagten På Rumfolket og vandt året efter Berlingske Tidendes store tegneseriekonkurrence med striben om Carlo Garn & Co. Af andre titler kan nævnes den anmelderroste zombietegneserie Exodus fra 2010 (genudgivet i 2020) og den vanvittige og surrealistiske serie Ib Michaels Strabadser.

Nyeste skud på stammen er antologien Er Du Helt Rask? Den samler forskellige korte tegneserier og striber i en slags greatest hits.

Jacob er udkommet på forlagene Gyldendal, Forlæns, Vild Maskine, Afkom og Calibat. Men for det meste udgiver han selv sine tegneserier, fordi det simpelthen gør ham så glad. Total frihed er vejen frem.

Hans tegneserier er som regel sjove og actionfyldte og altid vældigt billige. Til Copenhagen Comics tager han alle sine tegneserier med + børnebøger + en ornli røvfuld plakater. Kom forbi standen og få et skud tegneserieramasjang fra undergrunden lige i dit fjæs.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding