AdventureTime-tegner Natasha Allegri til Copenhagen Comics

AdventureTime-tegner og animator Natasha Allegri.

Den amerikanske tegneserietegner og -forfatter, animator og storyboarder, Natasha Allegri, kendt for sit arbejde på den populære Cartoon Network-tegnefilm AdventureTime with Finn & Jake, gæster dette års Copenhagen Comics!

Natasha Allegri debuterede i 2010 som storyboarder på den populære Cartoon Network-tegnefilm AdventureTime with Finn & Jake. Allegri udviklede i denne sammenhæng modstykker til flere af seriens figurer af det modsatte køn, vigtigst Fionna og Cake, der i 2011 optrådte som tegnefilmens hovedpersoner og i 2013 i deres egen tegneserie, AdventureTime with Fionna & Cake, skrevet og tegnet af Allegri. Serien er en kæmpe seer-succes, har høstet både anmelderroser og branchepriser (herunder flere Emmy’er) og er blevet et af årtiets største kulturelle fænomener med tilhørende tegneserie, computerspil og legetøj.

Kickstarter-succes

Allegri står også bag tegnefilmen Bee and PuppyCat som er en surrealistisk nuttet girlpower-revolution indenfor amerikansk animation,  inspireret af japanske anime og manga. Bee and PuppyCat genererede så stor fan-opbakning, at Allegri i samarbejde med produktionsselskabet Frederator, der bl.a. sender sine tegnefilm på Youtube-kanalen CartoonHangover, har kunnet gennemføre en historisk succesfuld Kickstarter-kampagne og udviklet seks nye afsnit af serien.

Copenhagen Comics glæder sig til at byde Natasha Allegri velkommen til Danmark den første weekend i juni 2015!

Læs mere om Natasha Allegri her og download pressemeddelelsen her.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding