Børn og unge

Hos Copenhagen Comics vil vi gerne sprede kærligheden til tegneserier og styrke den kreative udvikling hos børn og unge. Derfor har vi vores helt eget område med aktiviteter i børnehøjde.

Området har fået vokseværk

Vi glæder os til at byde jer velkomne til et endnu større område i 2024.

På vores børne- og ungeområde har vi workshops til børn og unge mellem 3 og 18 år. Her afholder vi blandt andet tegneworkshops, hvor man kan lære om karakterdesign, historiefortælling og få gode tegnetricks af de professionelle tegnere, som gæster vores område. Vi har også tegnekonkurrencer med flotte præmier og har tidligere haft ting som hyggelige forfatteroplæsninger, perleplader og zine-workshops. Området er indrettet med masser af tegneborde, som er åbne for aktiviteter hele festivalen.

Vi vil gerne være med til at støtte tegne- og læseglæden blandt børn og unge

Derfor har vi skabt et festivalområde, hvor de kan møde professionelle tegnere og forfattere og blive inspirerede til at få både tegning og tegneserielæsning ind i deres hverdag. Der er både noget for dem, der ikke er vant til at tegne, og dem, der går rundt med en lille tegneserietegner i maven.

Tegneserier fremmer læselysten

Det at sætte sig ned med en tegneserie hver dag kan gøre en kæmpe forskel for læselysten for børn og unge. Hvor det kan virke uoverskueligt at komme igennem en hel bog fyldt med tekst, kan tegneserier give en vigtig oplevelse af succes med læsningen.

I en tegneserie får man også god hjælp og kontekst via ansigtsudtryk, lydord og farver. Nogle børn kan være overbevist om, at læsning slet ikke er noget for dem – lige indtil en tegneserie viser dem det modsatte.

Hold dig opdateret

Aktiviteter og nyheder

Her på siden kan du se, når der kommer noget nyt for børn og unge.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding