Bliv frivillig

Uden frivillige, ingen Copenhagen Comics. Al planlægning af festivalen, også booking af gæster og alt indhold du møder på festivalen, er lavet af frivillige.

Du er velkommen som frivillig uanset om du bare vil hjælpe til med afviklingen af festivalen eller om du gerne vil lægge et stykke arbejde løbende. Op til hver festival er der brug for folk der koordinerer og løser praktiske opgaver.

Ja tak, jeg vil gerne være frivillig!

I øjeblikket vil vi gerne have flere frivillige til afvikling af festivalen i den kommende weekend.

Skriv til Kristian Smith Larsen om at blive frivillig: .

Du kan fx komme til at stå i døren, hjælpe med afvikling af paneler og interviews, hente, bringe, flytte ting og generelt svare på spørgsmål fra gæsterne.

På børneområdet skal du være glad for at hjælpe børn med at tegne, stryge perleplader og skabe en hyggelig stemning. Børneområdet er et afbræk for mange af gæsterne og vi har desuden løbende workshops som også kræver ekstra hænder til afvikling.

Vi tjekker løbende nye tilmeldinger, men fortvivl ikke, hvis der går noget tid før du hører fra os – vi har ikke glemt dig! Copenhagen Comics er en frivillig organisation og alle har andet arbejde ved siden af festivalen. Vi sætter stor pris på din interesse og skal nok vende tilbage til dig.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding