Aftenens ekstraordinære generalforsamling fordoblede bestyrelsen

Vi har udvidet vores bestyrelse med nye medlemmer.

Foreningen har i dag holdt ekstraordinær generalforsamling I DGI-Byen i København og ved den lejlighed udvidede vi bestyrelsen betragteligt! Vi er meget glade for at kunne byde velkommen til Anja Stegger, som har været projektleder for Børneområdet siden 2015 – og så tre nye ansigter, Suzannah Gottfredsen Michelsen, Jan Limberg Michelsen og Hanne Andersen.

Hanne Andersen er folkeskolelærer og arbejder med billedkunst, teaterpædagogik, kunst og kultur helt generelt.

De to førstnævnte er allerede godt i gang med at tage en masse af de tunge administrative opgaver, som Malene Hald, næstforperson i Dansk Tegneserieråd, har bistået med siden efteråret.

Aase Thylstrup og Bent Holm er begge valgt ind som suppleanter. De er også begge en del af Anjas arbejdsgruppe på børneområdet, som har fungeret upåklageligt i mange år. Det er netop succesen med børneområdets måde at organisere sig på, som har givet ideen til at opdele festivalplanlægningen i arbejdsgrupper.

Udover de 6 nye medlemmer af bestyrelsen, består den i forvejen af formand Thomas Friis, næstformand Thomas Seider, kasserer Jón Hammer og Kim Emil Rasmussen.

Foto: Daniel Rask

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding