Sussi Bech signerer

Mød Sussi Bech i Eudors stand hele dagen

Tidspunkter

Lørdag kl. 10.00-17.00
Søndag kl. 10.00-16.00
overskrift

Lokation

På udstillers stand: Blå 56
overskrift

Find os på stand: Blå 56

overskrift

https://www.eudor.dk/shop/wp-content/uploads/2023/03/Sussi-Bech-februar-2023-foto-af-Ingo-Milton.jpg.webp

Mød SUSSI BECH, når hun signerer “Københavnermysteriet”, sit nye Nofret-album “Tutankhamon” og alle sine andre tegneserier i Forlaget Eudors stand – hele dagen både den 27. og 28. maj.
Og som sædvanlig har Sussi også en ordentlig stak originaltegninger med til forskellige priser.

LØRDAG 27. MAJ

SUSSI BECH signerer hele dagen (Bemærk: 10.30-10.55 interviewes Sussi på Store Scene)

SØNDAG 28. MAJ

SUSSI BECH signerer hele dagen (Bemærk: 14.45-15.45 optræder Sussi på Store Scene)

 

Sussi Bechs Samlede Værker-sussi-bech Sussi Bech er født i 1958 i Birkerød. Hun har lavet over 20 tegneseriealbum med den kretensiske prinsesse “Nofret”, danseren og eventyrersken “Aida Nur”, “Dalila den Drevne” og andre figurer – ofte med oldtiden som tema. Hun har desuden illustreret tegneserien “Eks Libris” i Weekendavisen, tegnet børnebøger med “Kaj og Andrea”, “Snus Mus” og “Emmy” og skrevet bøgerne “Aziru”, “På ferie med Emil” og “Gravrøverens lærling”.

Sussi har modtaget blandt andet BØFA-prisen, Ping-prisen, Birkerød Kulturpris, Hanne Hansen Prisen og i 2015 den svenske Adamsonstatuetten, der blev uddelt ved Svenska Serieakademins 50 års jubilæumsfest i Stockholm.

I 2020 stod hun sammen med Ingo Milton og Jens Olaf Pepke Pedersen bag tegneserien “Ørsted – Han satte strøm til verden”, der blev den mest solgte danske tegneseriefortælling fra det år med foreløbig seks oplag og over 5.500 solgte eksemplarer. Sidste år udkom det 13. og  afsluttende bind i serien om Nofret, “Tutankhamon”.

Sussi er lige nu aktuel med tegneserien “Københavnermysteriet”, en thriller om fire dovne gymnasieelever og fysikkens 2.500-årige historie, som hun har lavet i samarbejde med Frank Madsen og Jens Olaf Pepke Pedersen og med økonomisk støtte fra Novo Nordisk Fonden. Til efteråret udkommer en ny, opdateret udgave af “Aida Nur”, og herudover arbejder Sussi på to helt nye tegneserieprojekter.

www.sussibech.dk       www.nofret.dk       www.eudor.dk

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding