André Juillard til Copenhagen Comics

André Juillard, en af de mest betydningsfulde franske tegneserieskabere og manden bag den legendariske serie Spurvehøgen, kommer til Copenhagen Comics. André Juillard er en old school fransk tegneserieskaber med en lang række store tegneseriepræstationer bag sig. Herhjemme er han bedst kendt for sin episke serie Spurvehøgen (Les Sept vies de l’Epervier) om en maskeret helt […]

André Juillard, en af de mest betydningsfulde franske tegneserieskabere og manden bag den legendariske serie Spurvehøgen, kommer til Copenhagen Comics.

André Juillard er en old school fransk tegneserieskaber med en lang række store tegneseriepræstationer bag sig. Herhjemme er han bedst kendt for sin episke serie Spurvehøgen (Les Sept vies de l’Epervier) om en maskeret helt i 1600-tallets Frankrig.

Der kommer hele to danske Juillard-udgivelser i år. Forlaget Faraos Cigarer udgiver det første bind i en ny Spurvehøg-cyklus  og fra Forlaget Cobolt kommer det 23. eventyr i Blake og Mortimer-serien: Plutarks stav; tegnet af Juillard og skrevet af Yves Sente.

Læs mere om André Juillard her.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding