Book en stand og bliv en del af dette års festival

I maj samles tusindvis af tegneseriefans i Øksnehallen for, at fejre kærligheden til og entusiamen for tegneserier og nørdekultur.

De vil opleve paneldebatter, deltage i wokshops, få en signering og handle i din stand. Festivalen er for tegneserieelskere i alle aldre og det perfekte sted for dig, der gerne vil i kontakt med din målgruppe.

Standene findes i forskellige størrelse og Artist Alley findes med og uden bagvæg.
Du kan se de mange muligheder for, at booke en stand eller Artist Alley her .
Når du har booket får du også adgang til vores udstillerside

Når du booker en stand på festivalen, så kan du skabe kontakt til vores købeglade gæster, der elsker signeringer, prints, merchandise og tegneserier i massevis.
Udover den fysiske stand bliver du også en del af vores digitale program med mulighed for, at lokke gæsterne til signeringer, workshop eller andet spændende indhold.
Bliv en del af dette års festival og book en stand. 

Image
Image

Copenhagen Comics – Danmarks største tegneseriefestival

Den 28.-29. Maj 2023 fylder Copenhagen Comics igen Øksnehallen med tegneserier fra gulv til loft. En weekend med workshops, foredrag, cosplay, signeringer, spændende stande og mennesker, der alle brænder for tegneseriekunst.

Copenhagen Comics er en dansk tegneseriefestival som har eksisteret siden 2004. De første fire gange hed den Komiks.dk. Festivalen huser alle mulige former for tegneserier – både små og store samt danske og udenlandske.
Forskellige tegnere og butikker har hver deres stande. Der findes også udstillinger, optræden, foredrag og workshops. Indenfor de senere år har der været meget fokus på cosplaying som stammer fra de udenlandske tegneseriefestivaler.

Image

Festivalen har været afholdt i steder som Kedelhallen på Frederiksberg og Vanløse Kulturhus, men for det meste har Copenhagen Comics været afholdt i Øksnehallen på Vesterbro. Festivalen har været anholdt hvert andet år Det var meningen at der skulle afholdes festival tilbage i 2021, men det blev der lagt en dæmper på som følge af restriktioner under coronaviruspandemien. Derfor blev der holdt festival i 2022 i stedet og nu er ambitionen, at  festivalen gøres årlig for, at skabe mere kontinuitet.  Arrangørerne af festivalen er en frivillig forening med samme navn. Du kan også blive en del af arrangørgruppen – læs mere her

Gennem de sidste mange år har Copenhagen Comics fået besøg af store navne indenfor tegneseriebranchen fra både ind- og udland. Anerkendte navne som blandt andet tæller Peter Madsen, Rune T. Kidde, Jeff Smith, Warren Ellis, Don Rosa og Dave McKean.

Alt dette er med til at gøre Copenhagen Comics til Danmarks største tegneseriefestival. 

Bliv en del af programmet – book din stand her
Følg med på vores facebook event

Vil du være med til at skabe Copenhagen Comics? Bliv frivillig

Image

Alle fotos i dette nyhedsbrev er taget af Carsten Olsen, se flere billeder fra sidste års festival 

Tak fordi du læste med.

De allerbedste hilsner
Copenhagen Comics

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding