Copenhagen Comics 2019 var en succes

Copenhagen Comics 2019 var en bragende succes med masser af tegneserieglade fans, veloplagte tegneserieskabere fra ind og udland og et væld af spændende stande. I alt havde Danmarks største tegneseriefestival i år 4.050 besøgende, som i løbet af den sidste weekend i februar var med til at hylde tegneseriemediet i al dets bredde. Fra Copenhagen […]

Copenhagen Comics 2019 var en bragende succes med masser af tegneserieglade fans, veloplagte tegneserieskabere fra ind og udland og et væld af spændende stande.

I alt havde Danmarks største tegneseriefestival i år 4.050 besøgende, som i løbet af den sidste weekend i februar var med til at hylde tegneseriemediet i al dets bredde.

Fra Copenhagen Comics bestyrelses side vil vi gerne sige tak til alle, som tog del i at gøre festivalen til en unik oplevelse i striber og streger.

Særligt skal der lyde en tak til vores internationale gæster, som tog sig tid til at lægge vejen forbi København for at møde deres danske fans.

Også en stor tak til de danske tegneserieskabere som var så fantastiske til at tage imod weekendens tegneseriefans, tegne, signere og medvirke til events.

Endelig og vigtigst af alt skal vi sige tak til de mange frivillige, som lagde en kæmpe indsats for at få alle de praktiske gøremål i forbindelse med Copenhagen Comics til at glide. Uden jer ingen festival.

Vi glæder os til at se jer alle igen i 2021, hvor der er Copenhagen Comics i Øksnehallen den 27. – 28. februar.

Foto © Carsten Olsen

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding