Copenhagen Comics er noget vi giver i julegave

Vi har startet billetsalget, så du kan invitere venner, familie. kæreste, kolleger og andre du tror vil elske en festival med fokus på tegneserier, cosplay, og populærkultur.

Billetterne kan downloades, printes og vises enkeltvis.
Derfor er det en oplagt gavemulighed.
Festivalen har tre scener, hvor der vil være spændende paneler, foredrag og underholdning.
Vi har et stort børne og ungeområde med masser af aktiviteter, workshops, signeringsborde og vores nye Artist Alley, hvor man kan komme tæt på de mange talenter fra både ind- og udland. Desuden har vi i de sidste par år haft større fokus på Cosplay miljøet, hvilket er med til at skabe en fantastisk stemning når man bevæger sig rundt i hallen.

Billetter kan også gives som personalegoder på en arbejdsplads.
Virksomheden kan trække beløbet fra i skat hvis de angiver det som firmarrangement. Arbejder du i en større virksomhed kunne det være en oplagt mulighed, at liste forbi sin chef eller HR-afdeling og spørge.

Gæster på Copenhagen Comics 2024

Vi kan allerede nu løfte sløret for de første gæster på næste års festival.
Mange flere navne er på vej. Hold øje med vores hjemmeside, sociale medier og nyhedsbrevet.

Tegneworkshop med Palle Schmidt 13/01/24

Copenhagen Comics vil gerne sprede kærligheden til tegneserier og styrke den kreative udvikling hos børn og unge. Derfor inviterer vi endnu engang til tegneworkshop i Spillaboratoriet.

Design din egen superhelt!
…eller superskurk.
Eller heks, rummand eller monster, lige hvad du vil!
Palle Schmidt fra tegneserieskolen.dk hjælper dig med at få designet din egen tegneseriefigur på denne workshop for børn fra 8 år.

Kom med til en spændende og gratis tegneworkshop

Nyt fra bestyrelsen

Efter generalforsamlingen i Copenhagen Comics har bestyrelsen fordelt poster.
Aase Thylstrup er blevet valgt som formand, Thomas Seider er valgt som næstformand og Jan Michelsen er valgt som kasserer.

Visionen er stadig at lave en festival, der favner bredt og samler alle, der elsker tegneserier, cosplay og popkultur. Dig der elsker at læse, dig der tegner, dig der elsker stemningen og dig, der er nysgerrig.
Vi søger fortsat et tættere samarbejde med tegneseriebranchen og vil det kommende år finde nye måder, hvorpå det kan lade sig gøre.
Vi søger også flere til at være en del af vores frivillige fællesskab. Især dig, der vil være med i en arbejdsgruppe – f.eks i kommunikationsgrupen, som arrangør af workshops og andre begivenheder i spillaboratoriet, eller som fundraiser.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding