Copenhagen Comics har brug for dig!

Kom og hør mere om, hvordan du bliver en del af Copenhagen Comics.

Copenhagen Comics har brug for dig!

Copenhagen Comics vender tilbage d. 6.-7. juni 2015. Meld dig som frivillig og vær med til at lave Danmarks største tegneseriefestival.

Vi afholder ekstraordinær generalforsamling d. 3. september 2014 kl. 19.00 i Kulturhuset Indre By, Charlotte Amundsens Plads 3, København.

Som frivillig på Comics har du direkte indflydelse på afviklingen af Danmarks fedeste tegneseriebegivenhed.

Meld dig gerne til på Facebook.

Noget for enhver smag

Copenhagen Comics er events, workshops og foredrag. Udstillinger og messedesign. At hjælpe de udenlandske tegnere med hvor og hvordan. At tage imod folk, sælge billetter, stå i garderobe. Kort sagt, der er noget for enhver smag – det er bare at springe på. Vi har især brug for folk der vil arbejde med dem praktiske afvikling af festivalen d. 6.-7. juni.

Særligt fokus på børn

Copenhagen Comics 2015 har børn og unge som særligt fokusområde. Der kommer til at være en zone med workshops og events, der henvender sig specifikt til børn og unge, og har du nogle gode ideer og forslag, eller lyst til at være med til at afvikle, er det nu, du skal sige til.

Mere markedsføring

Markedsføring er vigtig og noget der skal bruges nogle ekstra kræfter på i 2015. Er du fotograf, grafiker eller glad for sociale medier er det måske dig, der skal være med til at få Copenhagen Comics til at brænde igennem.

Kom og vær med

Den ekstraordinære generalforsamling er d. 3. september 2014 kl. 19.00 i Kulturhuset Indre By, Charlotte Amundsens Plads 3, København. Generalforsamlingen har kun ét punkt, og så går vi videre til det sjove: Kom og hør mere om de forskellige udvalg og om hvordan du kan blie en del af Copenhagen Comics. Læs om de forskellige udvalg her.

Som frivillig på Comics er du en del af det danske tegneseriemiljø og med til vise resten af Danmark, hvor fedt det er at læse tegneserier.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding