Danmarks største tegneseriefestival har 20 års jubilæum – Og det skal fejres!

Næste år fylder Copenhagen Comics 20 år og det skal selvfølgelig fejres i Øksnehallens velkendte rammer. Så kom og vær med den 18.-19. maj 2024 når vi for 11. gang afholder Danmarks største tegneseriefestival.

Festivalen favner hele tegneseriebranchen, fra forlag, butikker, tegnestuer, fællesskaber og organisationer til de mange tegneserieskabere, som skaber tegneserier.

Vi har alle med: Fra kommercielle tegneserier til undergrundsmiljøets zines.

Udover de mange stande vil der også være tre scener, hvor der vil være spændende paneler, foredrag og underholdning.

Vi har et stort børne og ungeområde med masser af aktiviteter, workshops, signeringsborde og vores nye Artist Alley, hvor man kan komme tæt på de mange talenter fra både ind- og udland. Desuden har vi i de sidste par år haft større fokus på Cosplay miljøet, hvilket har skabt en fantastisk stemning når man bevæger sig rundt i hallen.

Da 2024 er jubilæumsår vil vi også se tilbage på festivalens historie og samtidig skue fremad i tegneserielandet og se hvilke konturer der tegner sig i fremtiden.

Vores fokus i 2024 er at få flere store internationale navne til festivalen, udvide børne og ungeområdet med større fokus på børn og unges trivsel. Styrke vores samarbejde med cosplay-miljøet og generelt have større fokus på den generelle popkultur og dets subgenrer, så vi også inkluderer f.eks. Manga og Anime i en langt højere grad.
Og så vil vi bygge ovenpå vores arbejde med at fremvise det talent der findes blandt danske og nordiske tegneserieskabere.

Sammen skaber vi Copenhagen Comics 2024.
Vi åbner nu for bestilling af stande. Det samt vores søgen efter flere frivillige til arbejdsgrupperne, kan du læse mere om i dette nyhedsbrev.
Samtidig søger vi dig der vil være med i en arbejdsgruppe, hvor vi sammen skaber indhold og aktiviteter.

Til næste år fejrer vi tegneserierne, deres skabere og at en gruppe ildsjæle for 20 år siden tog initiativ til det der er blevet Danmarks største tegneseriefestival.

Vi vil så gerne have dig med!

De allerbedste hilsner
Copenhagen Comics

Book en stand på Copenhagen Comics

Når du køber en stand på Copenhagen Comics får du dels en fysisk stand på messen samt en online stand på hjemmesiden.

På den fysiske stand kan du vise de besøgende dine produkter, lave aktiviteter, konkurrencer med mere. Programmet for jeres stand bliver også en del af vores fælles program. Du kommer til at stå sammen med en bred skare af udstillere, der alle henvender sig til den samme målgruppe. Du får mulighed for at udvide kendskab til dit brand og skabe mere forretning. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at trække flere besøgende til festivalen og til jeres stande.

På vores hjemmeside får du en udstillerside. Her kan du før festivalen vise de besøgende, hvad de kan opleve på din stand under festivallen. Du kan dele din udstillerside, dine produkter og aktiviteter i nyhedsbreve, på sociale medier og din hjemmeside. Det trækker de besøgende ind direkte på din del af Copenhagen Comics‘ hjemmeside. Vi linker til din hjemmeside og sociale medier på alt det du opretter i din udstillerside.

Opnå rabat

Igen i år har vi et ‘Early Bird’ tilbud med 10% rabat til de hurtige der booker og betaler deres stand inden d.15. Oktober 2023.

Efter aftale kan der opnås yderligere rabat. Se alle priser og yderligere information her

Bliv en del af det frivillige fællesskab

Copenhagen Comics er planlagt og udført fuldstændigt af frivillige kræfter.
Du kan blive en del af fællesskabet ved at arbejde frivilligt i en arbejdsgruppe, hjælpe med enkeltopgaver eller blive festivalfrivillig.

Lige nu søger vi især flere til at være med som arrangør i en af vores mange arbejdsgrupper.
Festivalen nyder godt af det store fællesskab der er i det danske tegneseriemiljø, hvor alle støtter op om festivalen. Det er en god mulighed dig der vil snuse til miljøet, tale med professionelle tegnere og få et stort netværk blandt engagerede og passionerede tegneseriefans og andre der elsker det frivillige arbejde.

Op til hver festival er der brug for folk der koordinerer og løser praktiske opgaver.
Vi er allerede mange i de forskellige arbejdsgrupper, men vi mangler dig, der vil være med til at skabe Copenhagen Comics.

Fotos af Carsten Olsen – Du kan finde alle billeder fra dette års festival her

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding