Festival bygget med frivillighed

Copenhagen Comics er skabt udelukkende med frivillig arbejdskraft. Vi har ikke noget sekretariat, ikke nogen ansatte. Så et kæmpe, rungende TAK skal lyde til alle de mennesker der har brugt timer på at stable festivalen på benene. En frivillig bestyrelse står for det meste af planlægningen og koordineringsarbejdet og udvalg står for detaljerne for enkelte områder. […]

Copenhagen Comics er skabt udelukkende med frivillig arbejdskraft. Vi har ikke noget sekretariat, ikke nogen ansatte. Så et kæmpe, rungende TAK skal lyde til alle de mennesker der har brugt timer på at stable festivalen på benene.

En frivillig bestyrelse står for det meste af planlægningen og koordineringsarbejdet og udvalg står for detaljerne for enkelte områder. I år har vi haft et kommunikationsudvalg til at skrive tekster til websitet og et gæsteudvalg som sørgede for, at alle de internationale gæster havde en god oplevelse på festivalen – de henter og bringer dem for eksempel i lufthavnen og tilbyder dem at blive vist rundt i København.

For første gang havde festivalen et børne- og ungeudvalg som stod for planlægning af alle børneaktiviteter: Fra børneområde med tegnerobot og zines-bod til workshops på Billedskolen og i Øksnehallen. Den ekstra fokus på børn gav pote: Flere børn end nogensinde besøgte i år Copenhagen Comics.

Herunder kan du se noget af det der foregik bag kulisserne i planlægningen og afviklingen af Copenhagen Comics 2015.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding