For-premiere på helt nye afsnit af AdventureTime på Copenhagen Comics

For-premiere på helt nye afsnit af AdventureTime på Copenhagen Comics

[vc_row full_width=”” parallax_image=”” visibility=”” css_animation=”” center_row=”” typography_style=”” column_spacing=”” tablet_fullwidth_cols=”” bg_style=”” parallax=”” parallax_mobile=”” parallax_style=”” parallax_direction=”” video_bg=”” video_bg_overlay=”” border_style=””][vc_column width=”2/3″ style=”” visibility=”” css_animation=”” typo_style=”” drop_shadow=”” bg_style=”” border_style=””][vc_column_text]

Den humoristiske tegnefilms-serie Adventure Time går sin sejrsgang verden over, også i Danmark, og der er guf for fans på årets festival: Mød tegnere bag serien og se helt nye afsnit af serien!

Vi viser ikke mindre end seks spritnye afsnit af Adventure Time, som først får dansk premiere til efteråret. Der vil blive vist afsnit både lørdag og søndag og tider vil fremgå af programmet. Visningen af afsnittene er gjort mulige takket være Cartoon Network.

Mød tre tegnere 

Amerikanske Natasha Allegri er fast medlem af staben og har designet karakterer og storyboards, samt forfattet og tegnet det første nummer af tegneserien baseret på serien. Britiske Luke Pearson er mest kendt for sine finurlige tegneserier om pigen Hilda og tyske Thomas Wellmann for sin serie Pimo & Rex – begge er udkommet på dansk i år – men begge har også leveret storyboards til et par episoder af Adventure Time.

Kæmpe succes

Serien har været en dundrende succes siden sin debut i 2010 og har en dedikeret fanskare og har vundet adskillige tv-priser. De fleste tegnefilmsserier er baseret på manuskripter, men Adventure Time har en anden tilgang: Episoderne udarbejdes som storyboards, hvor handling og dialog skabes ved hjælp af tegninger, fremfor ren tekst. Mange af de kreative på serien har da også en baggrund i tegneserier.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ style=”” visibility=”” css_animation=”” typo_style=”” drop_shadow=”” bg_style=”” border_style=””][vc_column_text css=”.vc_custom_1431883300929{margin-top: 30px !important;padding-top: 20px !important;padding-right: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;padding-left: 20px !important;background-color: #e5e5e5 !important;}”]

Hvad er Adventure Time?

Serien handler om drengen Finn og hans bedste ven og bror, hunden Jake, som har magiske kræfter. Finn og Jake lever i fremtidslandet Ooo, som også har Princess Bubblegum, The Ice King og Marceline the Vampire Queen som indbyggere. Serien kører på Cartoon Network og kan også ses på dansk Netflix.

Seriens sorte humor har gjort den populær blandt voksne, mens børn tiltrækkes af dens gakkede, farverige stil, fantasifuldhed og spøjse figurer. Kritikerne er ligeså begejstrede, og roser serien påhitsomhed og fremragende dialog.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding