Grzegorz Rosinski er gæst på Copenhagen Comics

Tegneren bag en af alletiders mest populære fantasy-tegneserier, ”Thorgal”, gæster tegneseriefestivalen Copenhagen Comics 25. og 26. februar 2017 i Øksnehallen. Grzegorz Rosinski  har tegnet “Thorgal” gennem 40 år, og serien er i dag anerkendt som Europas største fantasytegneserie. Serien er oversat til mange sprog, og i Danmark er den udkommet kontinuerligt siden 1980’erne. Det helt […]

Tegneren bag en af alletiders mest populære fantasy-tegneserier, ”Thorgal”, gæster tegneseriefestivalen Copenhagen Comics 25. og 26. februar 2017 i Øksnehallen.

Grzegorz Rosinski  har tegnet “Thorgal” gennem 40 år, og serien er i dag anerkendt som Europas største fantasytegneserie. Serien er oversat til mange sprog, og i Danmark er den udkommet kontinuerligt siden 1980’erne. Det helt nye, femogtredivte album, udkommer i januar 2017, mens de tidligere album nu genudgives i samlebind.

Rosinski har også tegnet flere andre serier i fantasygenren. For eksempel det Tolkien-inspirerede værk “Den lille sninkels store kraft” fra 1987 med manuskript af Jean van Hamme, i 1990’erne de fire første bind i serien “Den forsvundne hedes sang” efter manuskript af Jean Dufaux og i 2004 dobbeltalbummet “Grev Skarbeks hævn” med manuskript af Yves Sente. Alle er udgivet på dansk.

Grzegorz Rosinski præsenteres i samarbejde med Forlaget Cobolt

Læs mere om Rosinski

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding