Har du været lun på en tegneseriefigur?

Der finder mange hyggelige samtaler sted på Twitter. De starter gerne med et simpelt spørgsmål fra en bruger, som for eksempel dette fra @Magisterravn: Jeg læser nogle gange at kvinder forelsker sig i fiktive mænd i bøger, men jeg har faktisk aldrig hørt om det modsatte. Sker det? — Kristian Ravn (@MagisterRavn) 11. september 2014 […]

Der finder mange hyggelige samtaler sted på Twitter. De starter gerne med et simpelt spørgsmål fra en bruger, som for eksempel dette fra @Magisterravn:

Flere brugere bød ind, og så bemærkede @howaboutnoo0, at næsten alle de bud der kom fra mænd var tegneseriefigurer:

Det fik bud på tegneseriefigurer til at vælte ind: Hexia de Trix, Frk. Olsen, Natascha, Franka! Det viste sig, at flere piger havde haft girl-crush på både Natascha og Franka, så piger der smider tøjet kan også appellere til andre end mænd. Måske har det noget at gøre med, at d’damer er af den handlekraftige slags.

Budene væltede ind, men dog absolut flest fra mænd. Vi blev opfordret til at samle budene sammen, og lave en afstemning. Som sagt, så gjort. Vi har tilføjet lidt mandlige tegneseriefigurer til at sparke kvindernes fantasier lidt i gang, men ellers skal du bare svare herunder:

Hvilke tegneseriefigurer har du været forelsket i?

Du kan også tage afstemningen her og se svarene her.

Kom også gerne og vær med Twitter og Facebook, vi kan så godt lide at tale om tegneserier. 

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding