Jaap de Boer er gæst på Copenhagen Comics

Det er med stor fornøjelse, at Copenhagen Comics kan byde velkommen til udgivelsesaktuelle Jaap de Boer på årets festival den 23.-24. februar i Øksnehallen. Den franske serieskaber Jaap de Boer er ikke kun gæst på dette års Copenhagen Comics, han er også udgivelsesaktuel med sin tegneserie om pinupdronningen Betty Page, der udkommer fra forlaget High […]

Foto © Karsten BøttcherDet er med stor fornøjelse, at Copenhagen Comics kan byde velkommen til udgivelsesaktuelle Jaap de Boer på årets festival den 23.-24. februar i Øksnehallen.

Den franske serieskaber Jaap de Boer er ikke kun gæst på dette års Copenhagen Comics, han er også udgivelsesaktuel med sin tegneserie om pinupdronningen Betty Page, der udkommer fra forlaget High Heels Society.

Jaap de Boer, der er født i 1959, er kendt for sine humoristiske erotiske tegneserier. I Danmark har han tidligere fået udgivet Natatcha-parodien Nathalie og penisjægerne samt Florence Nattergal.

Internationalt er det særligt tegneserien Betty Page, som Jaap de Boer er kendt for. Og også den han selv sætter mest pris på.

Jaap de Boer præsenteres af High Heels Society og dets respektive forlag- og galleripartnere samt Copenhagen Comics.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding