Jan Lööf er gæst på Copenhagen Comics

Den svenske tegneserieskaber og børnebogsforfatter Jan Lööf er gæst på tegneseriefestivalen Copenhagen Comics 25. og 26. februar 2017 i Øksnehallen. Jan Lööf er en mand med mange talenter. Blandt tegneserielæsere er han blandt andet kendt som skaber og tegner af serien ”Felix”, der kørte som avisstribe både i Danmark og i udlandet fra 1967. Jan […]

Den svenske tegneserieskaber og børnebogsforfatter Jan Lööf er gæst på tegneseriefestivalen Copenhagen Comics 25. og 26. februar 2017 i Øksnehallen.

Jan Lööf er en mand med mange talenter. Blandt tegneserielæsere er han blandt andet kendt som skaber og tegner af serien ”Felix”, der kørte som avisstribe både i Danmark og i udlandet fra 1967. Jan Löof stoppede på serien efter omtrent fem år, men serien blev videreført af skiftende tegnere og forfattere til den sluttede i 1986.

I den brede befolkning er Jan Lööf nok bedst kendt for sine børnebøger, hvor blandt andre ”Historien om det røde æble”, ”Min morfar er sørøver” og ”Søren Skrot” har opnået klassiker-status hos både børn og forældre. De senere år har han lavet en række børnebøger med figuren ”Pelle”.

Senest er han i “Da Felix blev stor” vendt tilbage til udgangspunktet, så at sige – et forsinket efterskrift til Felix-tegneserien i form af en bog, der er delvis tegneserie og delvis billedbog. Bogen udkommer på dansk 24. februar 2017.

Med sin deltagelse på Copenhagen Comics 2017 er det første gang Jan Lööf optræder offentligt i Danmark – præcis 50 år efter, at han skabte tegneserien “Felix”.

Jan Lööf præsenteres i samarbejde med Forlaget COBOLT.

Læs mere om Jan Lööf

 

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding