Luke Pearson til Danmark

Den britiske illustrator og tegneserietegner Luke Pearson, manden bag den magiske tegneserie om pigen Hilda og troldfolket omkring hende – HILDAFOLK, har takket ja til at besøge Danmarks største tegneseriefestival, når den løber af stablen den 6. og 7. juni. Luke Pearson har leveret indhold til alle de store: The New York Times, Penguin Books, […]

Den britiske illustrator og tegneserietegner Luke Pearson, manden bag den magiske tegneserie om pigen Hilda og troldfolket omkring hende – HILDAFOLK, har takket ja til at besøge Danmarks største tegneseriefestival, når den løber af stablen den 6. og 7. juni.

Luke Pearson har leveret indhold til alle de store: The New York Times, Penguin Books, The Guardian, Wired, Channel 4, Radiolab, Disney Television Animation og Cartoon Network, for blot at nævne nogle få.

HILDAFOLK er foreløbig udkommet i fire bind, og første bind i dansk udgave kommer til foråret fra Forlaget Turbine.  Luke Pearson har desuden skrevet og tegnet den gribende graphic novel Everything We Miss.

Vi glæder os rigtig meget til at få besøg af Luke Pearson til dette års festival!

Læs mere om Luke Pearson her og læs pressemeddelelsen her.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding