Maya Elisabeth besøger Copenhagen Comics 2023

En af de nye talenter i danske tegneserier kommer til Copenhagen Comics 2023.

Den debuterende tegneserieskaber Maya Elisabeth kommer til Copenhagen Comics 2023.

I år er Maya Elisabeths første tegneserieværk Hul kommet ud og handler om en ung piges venskaber og sexliv. Alt dette gjort med både humor og alvor.


I Hul kommer den unge Sally ved et uheld til at, være sammen med en venindes crush. Den dårlige samvittighed melder sig sådan ca. på samme tid som vulvaen Sheela, der har mange meninger om, hvordan livet skal leves. HUL behandler også temaer som slutshaming, LOL og at holde fast i sig selv.

Maya Elisabeth vil med en naivistisk tegnestil og humor grille nogle af de selvmodsigende strukturer, der eksisterer i samfundet. Temaerne er køn, kapitalisme og klima. I fritiden forsøger Maya at putte noget viden i nogle fedtede teenagehjerner på en efterskole, og hun fodrer sine høns

Maya Elisabeths Instagram-profil

Du kan opleve Maya Elisabeth på begge vores scener Lørdag den 27. maj i Øksnehallen.

Først kan du opleve Maya Elisabeth, der sammen med Kristine Tiedt (Orgasmebogen), og Sidsel Mørch (Rids – En fortælling om Gustaf Munch-Petersen) vil læse op fra deres værker.
Krop, sjæl og kunst: Debutanter læser op

Senere på dagen til en paneldiskussion om repræsentation, identitet og kunstnerisk frihed i nutidig dansk tegneseriekultur.
Krop & Tegneserier

Vi ses på Copenhagen Comics 27.-28. maj i Øksnehallen.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding