Nadia Khiari (Willis from Tunis) er gæst på Copenhagen Comics 2017

Lørdag 25. februar 2017 kan du møde den tunesiske satiretgner Nadia Khiari på tegneseriefestivalen Copenhagen Comics i Øksnehallen. Willis from Tunis er et halvt døgn ældre end det arabiske forår, som skulle sprede sig fra Tunesien. Der var udgangsforbud om aftenen den 13. Januar 2011, og adgangen til internettet var begrænset. Nadia Khiari var på […]
Nadia Khiari / Wills from Tunis - Foto af Karim Mrad

Lørdag 25. februar 2017 kan du møde den tunesiske satiretgner Nadia Khiari på tegneseriefestivalen Copenhagen Comics i Øksnehallen.

Willis from Tunis er et halvt døgn ældre end det arabiske forår, som skulle sprede sig fra Tunesien. Der var udgangsforbud om aftenen den 13. Januar 2011, og adgangen til internettet var begrænset. Nadia Khiari var på alle måder lukket inde. Men hendes kat, Willis, fik sin egen profil, WillisfromTunis, på Facebook for at afprøve, hvor langt hun kunne gå, før censuren lukkede hende ned. Tunesiens diktator, Ben Ali, havde som en sidste krampetrækning lovet at gøre internettet frit. Hans løfter plejede at være tomme ord. Den første tegning blev til en mere og endnu en og… Da Ben Ali flygtede næste morgen, var Willis from Tunis allerede en etableret stemme i gang med at erklære sin mening om verden.

Nadia Khiari præsenteres i samarbejde med Danske Bladtegnere.

Læs mere her

Bemærk: Nadia Khiari vil kun være til stede på Copenhagen Comics lørdag 25. februar.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding