Copenhagen Comics rykket til 28.-29. maj 2022

Danmark største tegneseriefestival løber næste gang af stablen den 28.-29. maj 2022 i Øksnehallen i København.

Danmark største tegneseriefestival løber næste gang af stablen den 28.-29. maj 2022 i Øksnehallen i København.

Copenhagen Comics ambition er at være Danmark største tegneseriefestival og et samlingspunkt for alle med en kærlighed til tegneserier – lige fra tegneseriefans til serieskabere og branchefolk.

Derfor er det blevet nødvendigt at rykke den niende udgave af festivalen til den 28.-29. maj 2022 for at kunne byde på et brag af en tegneserieweekend, hvor Øksnehallen i København igen kan danne rammen om en bred vifte af tegneserieskabere fra ind- og udland, en masse standholdere og åbne dørene for flere tusinde tegneserieglade gæster.  

“Vi er selvfølgelig ærgerlige over at måtte rykke Copenhagen Comics endnu en gang – denne gang til 2022. Det er lang tid at skulle vente på en tegneseriefestival, som vi alle sammen efterhånden trænger til at opleve igen.,”  fortæller Anthony Verniere, formand for Copenhagen Comics:

“Covid-19 restriktionerne har desværre medført stor usikkerhed blandt andet i forhold til at få aftaler på plads med udenlandske gæster, så for at Copenhagen Comics skal blive den tegneseriefestival, vi alle ønsker, har vi i bestyrelsen besluttet at rykke festivalen.” 

Der skal fra Copenhagen Comics lyde en tak til Øksnehallen for god dialog, samarbejde og forståelse for festivalens udfordringer i forhold til Covid-19 restriktionerne, hvilket har gjort det muligt at rykke festivalen til 2022. 

Vi glæder os til at se jer alle 28.-29. maj 2022 på Copenhagen Comics.

Sæt dit præg på Copenhagen Comics 2022

Det kræver opbakning fra frivillige kræfter at lave en tegneseriefestival som Copenhagen Comics, og der er brug for flere frivillige hænder til blandt andet planlægning af scene aktiviteter, events, udstillinger, workshops, børneområde, kommunikation, marketing og ikke mindst til at søge fondsmidler og finde sponsorer. Ligesom der også er behov for alskens praktisk hjælp.

Hvis du gerne vil sætte dit fingeraftryk på Danmark største tegneseriefestival, så skriv til vores frivilligkoordinator:

Omkring salg af stande

Information om salg af stande på Copenhagen Comics 2022 vil blive gjort tilgængelig på festivalens websiden og Facebook-side når salget går i gang – det er ikke muligt at booke stande før da.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding