Pernille Ørum erobrer Copenhagen Comics

Den talentfulde danske tegner Pernille Ørum er i forbindelse med Copenhagen Comics højaktuel med tegneserieudgivelsen Hit-Girl i Hollywood – og klar til at erobre Danmarks største tegneseriefestival. Hit-Girl i Hollywood bygger videre på figuren af samme navn fra tegneserien Kickass, og har manuskript den amerikanske filminstruktør og tegneserieforfatter Kevin Smith (Clerks, Jay & Silent Bob), […]

Den talentfulde danske tegner Pernille Ørum er i forbindelse med Copenhagen Comics højaktuel med tegneserieudgivelsen Hit-Girl i Hollywood – og klar til at erobre Danmarks største tegneseriefestival.

Hit-Girl i Hollywood bygger videre på figuren af samme navn fra tegneserien Kickass, og har manuskript den amerikanske filminstruktør og tegneserieforfatter Kevin Smith (Clerks, Jay & Silent Bob), og den danske udgave udkommer i forbindelse med festivalen fra Forlaget Cobolt.

Digitale streger på storskærm

Weekenden igennem vil du kunne opleve Pernille Ørum ved hendes egen stand, hvor hun begge dage sidder og arbejder digitalt. Du har mulighed for at følge med i hendes spændende arbejdsproces på storskærm.

Signering hos Forlaget Cobolt

Pernille Ørum signerer den netop udgivne Hit-Girl i Hollywood hos hendes danske forlag Cobolt. Det foregår søndag kl. 11.00-11.45, samt kl. 13.00-14.00.

Ørum & Stegelmann

Søndag kl. 10.30 kan du på Copenhagen Comics’ åbne scene møde Pernille Ørum i samtale med selveste Jakob Stegelmann fra Troldspejlet, der er erklæret stor fan af Pernille Ørums arbejde.

Feministiske striber

Søndag kl. 12.00 træder Pernille Ørum igen op på Copenhagen Comics’ åbne scene for at deltage i Feministisk Panel sammen med Liv Strömquist, Anne Mette Kærulf Lorentzen, Sofie Riise Nors og Moa Romanova, når Feminichens Charlotte Fabricius taler med dem alle om feministiske strategier i tegneserier.

 

Eller sagt på en anden måde. Du får rig mulighed for at at stifte bekendtskab med et af Danmarks helt store tegneserietalenter.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding