Sæt kryds i kalenderen

D. 6.-7. juni 2015 fylder vi Øksnehallen i København med tegneserieglade mennesker.

I har været tålmodige, derude i tegneserieland, mens den nye bestyrelse har fundet ben at stå på og desuden holdt lidt sommerferie. Men nu er de her, datoerne for weekenden vi ved, I allesammen går og venter på.

Datoerne for Copenhagen Comics 2015.

Slå op i kalenderen og sæt et kæmpe stort kryds d. 6.-7. juni 2015, hvor vi vil fylde Øksnehallen i København med ind- og udlandske tegneserietegnere, workshops, debatter og ikke mindst massevis af tegneserier.

Og vi har brug for DIN hjælp for at kunne afholde festivalen.

“De fleste i den nye bestyrelse kendte ikke hinanden på forhånd, så vi har brugt de sidste par måneder på at lære hinanden bedre at kende, og fordele arbejdsopgaverne imellem os”, fortæller forman Steffen Rayburn-Maarup. “Heldigvis har vi erfarne kræfter fra tidligere festivaler i bestyrelsen, som er uvurderlige i forhold til hvordan planlægningen plejer at foregå. Det første vi gjorde var, at sikre os at vi kunne få Øksnehallen igen, da den har fungeret perfekt som rammer for Copenhagen Comics de sidste to gange”.

Kom og vær med

Copenhagen Comics afholder ekstraordinær generalforsamling d. 3. september 2014 kl. 19.00 i Indre By Kulturhus. Vi har brug for rigtig mange kræfter for at kunne gennemføre festivalen. Har du lyst til at gøre en indsats sammen med en masse andre sjove og energiske mennesker, siger vi ja tak. Vi skal dels bruge frivillige under selve festivalen og dels en håndfuld arbejdsgrupper, der det næste lille års tid planlægger Danmarks bedste tegneseriefestival. Så kan du skrive, kommunikere, slæbe, netværke, finde på, håber vi at se dig til generalforsamlingen og at finde den rette arbejdsgruppe til dig. Læs mere om at være frivillig her.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding