Oplev Snackbag Studios på Copenhagen Comics 2023

Q og Nat fra Snackbag Studios besøger Copenhagen Comics 2023.Lørdag holder de tegneworkshop for dig, der er 12-18 år. Søndag deltager de i panel om webcomics.

Snackbag Studios er et dobbelt-prisvindende kreativt værksted; hjemsted for tre selvstændige tegneserieskabere. Deres modus operandi er at skabe fællesskaber igennem fængende historier, der blander genrefiktion (f.eks. fantasy) med nutidige temaer som queerhed og feminisme.

Nat er uddannet animator (The Animation Workshop, 2019). De er primær karakterdesigner og får ting startet. Q er uddannet grafisk fortæller (The Animation Workshop, 2019). Hun er primus motor på manusskrivning og redigering og får ting sluttet.Begge tegner og har næsten altid begge haft fingrene i alle Snackbag-sider. Line tager en mere diskret rolle og hjælper til med farvelægning hjemmefra.

Snackbag er lige nu aktuelle med “Wayfinders: Off Course” en engelsksproget webcomic baseret på rollespil, som er fyldt med action, magi og monstre, men også venskaber og empati. Tre skibbrudne bliver tvunget ud på en magisk rejse for at finde vejen hjem og måske redde verden på vejen.

Lørdag kan unge i alderen 12-18 år deltage i tegneworkshoppen: Skab din egen eventyrer med Snackbag Studios

Kom og rul terninger med Q og Nat og vær med til at lege med genrer, stilarter og fortællinger, når Dungeons & Dragons møder tegneserieformatet.
Det bliver sjovt, sødt, sejt, mærkeligt og alt derimellem.

Denne workshop er for dig, der er 12-18 år.

Søndag deltager Q og Nat fra Snackbag studios i et panel af dygtige tegneserieskabere, der snakker om deres store fantasy-fortællinger udgivet som gratis webcomics.
Webcomics: Store fortællinger på lille skærm

Kom og vær med på Copenhagen Comics 2023 – Køb din billet   her

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding