Tegneserier hjælper udsatte børn

Læs For Livet er på Copenhagen Comics for at indsamle tegneserier til udsatte og anbragte børn og unge. Stifter af Læs For Livet, Rachel Röst, håber på at få mange tegneserier, når hun om små to uger stiller sin stand op i Øksnehallen på årets store tegneseriebegivenhed. Tag dine gamle, men stadig pæne, tegneserier med, og […]

Læs For Livet er på Copenhagen Comics for at indsamle tegneserier til udsatte og anbragte børn og unge.

Stifter af Læs For Livet, Rachel Röst, håber på at få mange tegneserier, når hun om små to uger stiller sin stand op i Øksnehallen på årets store tegneseriebegivenhed. Tag dine gamle, men stadig pæne, tegneserier med, og donér dem til børn og unge som får mindst ligeså meget glæde af dem som du har haft.

”Vi får sjældent doneret tegneserier til Læs for Livet, og det vil vi meget gerne lave om på,” siger Rachel Röst og tilføjer: ”Tegneserier er meget populære hos de udsatte børn og unge og bliver ofte ønsket. Når man har oplevet nederlag med læsning, har svært ved at overskue massive tekster eller bare er mere visuelt anlagt, er tegneserierne et fantastisk medie, hvor tekst og billeder støtter hinanden og giver en helt anden oplevelse.” 

Læs For Livet har eksisteret siden 2012 og grundstammen er at skabe social innovation gennem og ved hjælp af litteraturen. Læs For Livet inviterer trængte børn og unge ind i bøgernes verden og ud fra devisen “At læse styrker sproget, fantasien og den sociale mobilitet.”

I 2014 modtog Rachel Röst Benny Andersens børnepris, Børnesagens pris og Klods Hans Prisen for sin massive indsats for udsatte børn og unge. 

Læs mere om Læs for livet og se hele programmet for børn og unge på Copenhagen Comics her.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding