Tony Fleecs er gæst på Copenhagen Comics

Copenhagen Comics er glade for at kunne byde velkommen til den amerikanske tegneserieskaber Tony Fleecs på dette års festival den 23.-24. februar i Øksnehallen. Tony Fleecs er en af hovedtegnerne på tegneseriehæfterne My Little Pony: Friendship is Magic og My Little Pony: Friends Forever. Før de små ponyer gjorde sit indtog på Tony Fleecs’ tegnebord, […]

Copenhagen Comics er glade for at kunne byde velkommen til den amerikanske tegneserieskaber Tony Fleecs på dette års festival den 23.-24. februar i Øksnehallen.

Tony Fleecs er en af hovedtegnerne på tegneseriehæfterne My Little Pony: Friendship is Magic og My Little Pony: Friends Forever.

Før de små ponyer gjorde sit indtog på Tony Fleecs’ tegnebord, har han blandt meget andet udgivet den autobiografiske tegneserie In My Lifetime i 2006, som fik flot omtale i flere tegneserietidsskrifter.

For tiden arbejder Tony Fleecs sammen med forfatteren Josh Fialkov om tegneserien Jeff Steinberg: Champion of Earth, der udkommer senere i år på forlaget Oni.

Læs mere om Tony Fleecs på han egen webside. Og mød ham både lørdag og søndag på Copenhagen Comics.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding