Comicgarden

Comicgarden Galleri og Cafe - et tegneserieunivers i København

Find os på stand: Grøn 87

overskrift

Comicgarden er Danmarks eneste comic art galleri og Cafe. I galleriet kan du gå på opdagelse blandt over 300 forskellige kunstnere og se på fed tegneseriekunst. Her holder vi også løbende tegneserieoplæg og workshops. Vi har også lige startet en filmklub som viser film fra tegneserieuniverset. Hvis du har lyst så meld dig ind 🙂 Vi glemte helt vores læseklub for kvinder, som er et samarbejde med Fantask.

I cafeen kan du sætte dig ned med en dejlig økologisk kop kaffe, et glas vin eller vores tjekkiske øl. Nyd en hjemmelavet sandwich, toasts eller tærte og sæt dig til rette i vores behagelige sofa med en tegneserie. Der bliver holdt en masse events som du kan finde på vores side på Facebook.

Comicgarden er et kultursted for tegneserier i København. Vi bor i Sankt Peders Stræde 20 og vil glæde os til at se dig! Lige nu har vi en udstilling med alle originale FORSIDESKITSER til de 15 Valhalla albums. Kom forbi og se dem. Der er fernisering den 2. maj og der er åbent i galleriet under Copenhagen Comics. Se hjemmesiden for tider!

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding