Faraos Cigarer

Danmarks største specialbutik for tegneserier, spil, merchandise med meget mere

Find os på stand: Rød 97

overskrift

 

Faraos Cigarer vil på Copenhagen Comics tilbyde et bredt udvalg af danske, europæiske og amerikanske tegneserier samt manga – sådan som det også kendes fra vores butikker i København, Lyngby, Odense og Aarhus. Vi får dog ikke plads til vores fulde udvalg af varer på Copenhagen Comics, men så er det heldigvis muligt at lægge vejen omkring vores webshop, der altid har åbent.

Faraos Cigarer er også tegneserie- og bogudgiver, og vi har hele tiden gang i en lang række spændende projekter.

Faraos Manga

Manga er populært ikke blot i hele verden men også i Danmark, hvor Faraos Cigarer udgiver to af de mest populære manga-serier på dansk: Dragon Ball og My Hero Academia.

Marvel

Vi har udgivet over 40 bøger de seneste tre år med en lang række af de velkendte superhelte fra Marvel-universet og samtidig har vi genoplivet det klassiske superhelteblad.

Sværd og trolddom

Eventyrbøgerne der kombinerer roman med spil, hvor du er helten, og vælger vejen gennem historien. Vi har udgivet 18 Sværd og trolddom-bøger, og flere er under forberedelse.

Fahrenheit

Det er graphic novels, der danner rygraden i Fahrenheit – både de oversatte og værker af såvel debuterende som etablerede danske serieskabere – tegneserier der har noget på hjerte.

Forlaget Faraos Cigarer

Vi fokuserer særligt på at udgive europæiske kvalitetsserier såvel klassiske som nye, og vores udgivelsesprogram spænder lige fra Tardi, Pratt og Loisel til Smølferne og Henrik & Hagbart.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding