Vær med til at skabe Copenhagen Comics 2025

Vores festival skal flytte til Valbyhallen - de nye rammer giver nye muligheder.

Vi vil gerne udvikle og bygge videre på det fantastiske fundament vi allerede har.
Vi har også brug for at du kommer med en masse nye ideer og er med til at skabe Danmarks største tegneseriefestival.

Vi skal fortsat skabe en fantastisk stemning og være en tegneseriefestival, med plads til andre dele af populærkulturen også. Lige meget om du brænder for at planlægge vores fantastiske børne-og ungeområde eller udadvendt kommunikation, fundraising, floorplanning og udvikling af f.eks artist alley eller du gerne vil booke gæster og sammensætte det vildeste sceneprogram, så har vi brug for dig!

Festivalen nyder godt af det store fællesskab der er i tegneserie miljøet, hvor alle støtter op. Når du bliver frivillig arrangør hos os er det en god mulighed for dig der vil snuse til miljøet, tale med professionelle tegnere og få et stort netværk blandt engagerede og passionerede tegneseriefans og andre der elsker festivalen og kulturen.

Copenhagen Comics er en forening med højt til loftet, så der er mulighed at man kan lave sine egne projekter, hvis man selv er frisk på at lægge kræfter bag dem.
.
Vil du være med til at planlægge, koordinere og løse praktiske opgaver så vil vi rigtig gerne have dig med!

Skriv endelig til os hvis I vil vide mere, eller vil være med. Vi svarer hurtigst muligt 🙂

Du kan læse mere om at være frivillig arrangør og tilmelde dig her:

Vær med i en arbejdsgruppe

Vi er allerede mange frivillige arrangører i de forskellige arbejdsgrupper, men vi mangler dig, der vil være med til at skabe Copenhagen Comics.Særligt i de nye rammer i Valbyhallen.
På tværs af arbejdsgrupperne søger vi dig , der er en eller flere af disse typer:

  • Strukturerede, systematiske typer med overblik, der elsker lister og systemer
  • Iderige, kreative typer der kan finde på indhold, der involverer publikum og gæster, op til -og under festivalen
  • Praktiske typer der får tingene gjort, som kan tage fat og fx har kørekort

I planlægningsfasen bruger de fleste omk. 5-6 timer om måneden og cirka dobbelt så meget når vi nærmer os festivalen.

Det vigtigste for os er dog, at alle synes det er sjovt, og at det balancerer med ens øvrige liv. Det er helt ok at tage enkelte, konkrete opgaver i grupperne og ikke være den med det store overblik (men dig vil vi også gerne have).Arbejdsgrupperne mødes gerne 1-2 gange om måneden fysisk eller online, så du kan bo i hele landet! Vi kommunikerer også via en online kommunikationsplatform.

Og så mødes vi på tværs af arbejdsgrupperne – næste gang er det lørdag d. 7. september kl 14-19 i Valby kulturhus med 2 timer til generalforsamling og 3 timer til kick-off møde.

Så sæt kryds i kalenderen – og vær med når vi mødes og sætter fart på planlægning og udførsel af opgaverne frem mod næste festival – 7. & 8. juni i Valbyhallen,

Læs mere om at være frivillig arrangør og tilmeld dig her:

Sammen fortæller vi flere om Copenhagen Comics

Du skal være med til at fortælle hele verden om Danmarks største tegneseriefestival!

Vi er den arbejdsgruppe, der arbejder med markedsføring af festivalen,
opdaterer hjemmeside, producerer indhold til sociale medier, laver pressearbejde og andre former for udadvendt kommunikation.

Uanset om du er her, fordi du elsker tegneserier, cosplay og populærkultur, eller hvis du ønsker at bidrage med dine kommunikationsfærdigheder, er der plads til dig i vores arbejdsgruppe.
Du behøver virkelig ikke være ekspert i tegneserier. Vi kender adskillige omvandrende leksika vi kan spørge, bare du kan LIDE tegneserier og alt det andet festivalen dyrker
.

Synes du det kunne være spændende at skrive tekster, lave grafisk arbejde, producere video og/eller koordinere, skabe struktur og fortælle om festivalen, vores gæster og program? Så vil vi rigtig gerne have dig med på holdet!

Sammen skaber vi det vildeste program

Brænder du for at booke en masse spændende gæster og sammensætte programmet på Copenhagen Comics 2025?

Du har en minimums viden om tegneserier, du er en holdsspiller, du vil gerne være med til at booke og/eller skabe program på en stor tegneseriefestival.

Vi mangler dig, der vil booke en masse spændende gæster, lokalt og internationalt.
Vi mangler dig som vil være med til at skabe det helt rigtige og mest relevante program, finde på sjove paneler og interessante workshops.

Sceneplæggerne er en del af booking gruppen. Vi sammensætter sceneprogrammet og arrangerer paneler, workshops, live-tegning, tegnevæg signeringer mm. Vi samarbejder tæt med de andre grupper f.eks når der sammen med gæsterne skal skrives tekster og indsamles billeder, der skal formidles til kommunikationsgruppen.
Når hele programmet er lagt, skal vi samle det hele og uddele tidspunkter, dage og scener til hvert punkt, før at hele programmet er færdigt til selve festivalen.
Det vil være et plus, hvis du kan lave skemaer og smarte ting i word og sådan, men ikke et must. Copenhagen Comics er en forening med højt til loftet, så der er mulighed at man kan lave sine egne projekter, hvis man selv er frisk på at ligge kræfter bag dem.
Du bliver en del af en engageret gruppe, der allerede er i gang med tema, booking og mange idéer til næste års program. Vi mangler bare at få dig med!

Lyder det som noget for dig så tilmeld dig bookinggruppen

Vi håber du vil være med !

At blive frivillig arrangør er en god mulighed for dig der vil snuse til miljøet, tale med professionelle tegnere og få et stort netværk blandt engagerede og passionerede tegneseriefans og andre der elsker det frivillige arbejde.

  • Du bliver en del af fællesskabet, du får en masse erfaringer med projektledelse, eventplanlægning, kommunikation og problemløsning.
  • Du udvider dit netværk – Du lærer en masse mennesker at kende i tegneseriemiljøet og branchen.
  • Du gør Copenhagen Comics til en endnu bedre festival.
  • Du får nemlig muligheden for selv at skabe det indhold og de rammer, du synes mangler på festivalen.

Tak fordi du læste med!

Vi håber at du har lyst til at hjælpe os med, at sprede ordet om Danmarks største tegneseriefestival og måske være med i en af vores arbejdsgrupper.

Vi ses i valbyhallen – 7. & 8. juni 2025.

De allerbedste hilsner
Copenhagen Comics
Fotos i dette nyhedsbrev er taget af Carsten Olsen.
Se alle billeder fra Copenhagen Comics 2024 her

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding