Vi har brug for din feedback! 

Fortæl os din mening og hjælp os med at gøre Copenhagen Comics endnu bedre!

Vi vil super gerne høre om din oplevelse – del din ros, ris og alt derimellem!

Hvis du havde billet og var en del af publikum eller med som frivillig så vill vi meget gerne høre fra dig! Vi brænder for at give dig den bedst mulige oplevelse og for at gøre Danmarks største tegneseriefestival endnu bedre for os alle sammen.

Del dine oplevelser i dette spørgeskema:

Var du med som standholder eller en af de mange gæster, der deltog i vores offiecielle program, f.eks i et panel på en af scenerne, ved tegnevæggen som workshop ansvarlig eller ligndende. Så er det i dette spørgeskema, vi beder om dine oplevelser

Vi håber at mange vil udfylde vores spørgeskemaer. Sammen skaber vi Copenhagen Comics 2025. Din feedback og gode forslag er meget vigtig for os.

Vær med til at skabe Copenhagen Comics 2025

Copenhagen Comics er planlagt og udført fuldstændigt af frivillige kræfter.
Festivalen nyder godt af det store fællesskab der er i det danske tegneseriemiljø, hvor alle støtter op om festivalen. Det er en god mulighed for dig, der vil snuse til miljøet, tale med professionelle tegnere og få et stort netværk blandt engagerede og passionerede tegneseriefans og andre der elsker det frivillige arbejde.

Op til hver festival er der brug for folk der koordinerer og løser praktiske opgaver. Vi er allerede mange i de forskellige arbejdsgrupper, men vi mangler dig, der vil være med til at skabe Copenhagen Comics. Særligt i de nye rammer i Valbyhallen.

Copenhagen Comics er en forening med højt til loftet, så der er mulighed at man kan lave sine egne projekter, hvis man selv er frisk på at lægge kræfter bag dem.
Skriv endelig til os hvis I vil vide mere, eller vil være med.

Du kan læse mere om at være frivillig arrangør og melde dig her:

Tak fordi du læste med!

De allerbedste hilsner
Copenhagen Comics
Fotos i dette nyhedsbrev er taget af Carsten Olsen.
Se alle billeder fra Copenhagen Comics 2024 her

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding