Henrik Rehr besøger Copenhagen Comics

Oplev en af Danmarks mest produktive tegneserieskabere, Henrik Rehr, på Copenhagen Comics 

Oplev en af Danmarks mest produktive tegneserieskabere, Henrik Rehr, på Copenhagen Comics 

Du har helt sikkert læst serier tegnet af Henrik Rehr. Om så det er helt tilbage til Seriemagasinet i 80’erne, fra hans albumdebut, Drømmen om Langskibene fra 1987 eller måske nogle af de mange striber, Henrik tegnede til det skandinaviske Basserne blad. Selv Rasmus Klump har han tegnet, bl.a. til Rasmus Klump attraktionen i Tivoli og til myldrebogen Sikke et mylder, Rasmus Klump

Desuden har Rehr haft sit navn på titelbladet af over 40 tegneserier, bla. Julius, Kvikleif, Danmark Besat, Uår, Tribeca Sunset, Blodbryllup. Henrik Rehr har desuden udgivet en række meget flotte grafiske romaner: Gavrilo Princip, Det cubanske efterår, Husk kilden når du drikker vandet, Samtidig, Lev og Sofija Tolstoj og Dostojevski. Bøgerne er på et meget højt niveau og meget roste. De er udover på dansk, også udgivet på engelsk, fransk, tysk, italiensk, spansk, græsk, arabisk, koreansk, japansk, bosnisk, norsk, svensk og hollandsk.

Rehr har modtaget arbejdslegater fra Statens Kunstfond og har bl.a. haft sit arbejde udstillet på en lang række museer og udstillinger: Danmarks Industrimuseum, Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg Slot, Reykjavik Kunstmuseum, Museum of Comic and Cartoon Art i New York, Centre Internationale de la Caricature de Saint-Just-Le-Martel, Society of Illustrators i New York, Treviso Tegneseriefestival i Italien, Musee Columbier d’Ales, Det franske kulturinstitut i Amman, Jordan, Archives diplomatiques de La Courneuve i Paris, Det franske institut i Ankara, Tyrkiet og Nationalbiblioteket i Sofia.

Nu har du chancen for at møde Henrik Rehr. På Copenhagen Comics vil Rehr bla.  signere sine to seneste bøger Lev og Sofija Tolstoj (2023) og Dostojevski, der udgives på dansk af Forlaget Fahrenheit samtidig med festivalen.
Henrik Rehr udkommer samtidig med børnebogen Trillemønten, der er meget Rasmus Klumpsk i sin stil. Denne udgives af Forlaget Afart.
Du kan selvfølgelig også få signeret titler fra Rehrs omfangsrige bagkatalog.

Du kan opleve Henrik Rehr og mange flere spændende gæster på Copenhagen Comics 2024 den 18.-19. Maj 2024 

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding