Mød Timm Mehrens på Copenhagen Comics 2024

Oplev instruktøren og stemmen bag flere karakterer i den legendariske animerede serie med Teenage Mutant Ninja Turtles fra 1987.

Oplev instruktøren og stemmen bag flere karakterer i den legendariske animerede serie med Teenage Mutant Ninja Turtles fra 1987. Eller NinjaPadderne som den hed på TV2.

Timm Mehrens er en skuespiller, instruktør og stemmedubber, der har gjort sig bemærket i branchen. Han er kendt for sit arbejde sammen med Martin Miehe-Renard og Karin Jagd på den ikoniske danske tv-serie fra 1987, Teenage Mutant Ninja Turtles, hvor han både instruerede og indtalte stemmerne til flere karakterer.

Mehrens er en af de få, der kan dele underholdende anekdoter fra den tid, når han sammen med Kim Helt, Christopher Andersen og Bjarke Friis Kristensen hylder 40-års jubilæet for de fire padder, der blev skabt af Kevin Eastman og Peter Laird.

Bagefter vil Timm sidde og signere. Så sørg for at medbringe dine gamle støvede VHS-bånd eller DVD’er med Turtles. Vi ses i Øksnehallen den 18.-19. Maj 2024

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding