Store ambitioner: Vi knokler for at skabe en fantastisk festival

Siden sidst har foreningen holdt ekstraordinær generalforsamling og ved den lejlighed udvidede vi bestyrelsen betragteligt.

Vi har valgt 6 nye medlemmmer, der sammen med arbejdsgrupperne knokler for at skabe en fantastisk oplevelse for alle vores gæster, standholdere, tegneserieskabere, cosplayere, frivillige, tegneseriefans… Alle os der elsker tegneserier og nørdekultur.

På mødet besluttede vi også at gå videre med projektet om, at blive en folkeoplysende forening. Det betyder, at vi vil få betalende medlemmer og nemmere kan få økonomisk støtte bla. fra kommunen og andre offentlige midler. Det kræver også at vi skal arrangere en årlig aktivitet for vores medlemmer udover at arrangere festival. Det kunne f.eks. være et foredrag eller en workshop.

Vi ændrer strukturen i foreningen for, at få arbejdet ud på flere hænder og styrke organiseringen af Copenhagen Comics til glæde for os alle sammen. .
Læs mere om valget af nye bestyrelsesmedlemmer her

Vil du være med til at skabe danmarks største tegneseriefestival?

Vi er mange frivillige, men der er i den grad også plads til dig.
Bliv frivillig –> Skriv til os

Tak fordi du læste med. Som skrevet så glæder vi os rigtig meget til at se dig, jer og hinanden til Danmarks største tegneseriefestival.

De allerbedste hilsner
Copenhagen Comics

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding