Tegneseriebeats på Børnedistortion!

Musik, tegning og sjov går op i en højere enhed når Copenhagen Comics i samarbejde med Børnedistortion afholder Tegneseriebeats! De to tegenserietegnere Martin Flink og Ole Comoll tegner til fed musik med Buch & Jarner, mens illustratorer Mette Bystrup og Clara Selina Bach hjælper børnene til at komme med forslag og opgaver tegnerne. Kom og […]

Musik, tegning og sjov går op i en højere enhed når Copenhagen Comics i samarbejde med Børnedistortion afholder Tegneseriebeats!

De to tegenserietegnere Martin Flink og Ole Comoll tegner til fed musik med Buch & Jarner, mens illustratorer Mette Bystrup og Clara Selina Bach hjælper børnene til at komme med forslag og opgaver tegnerne.

Kom og vær med på Mozarts Plads d. 1. juni kl. 16.00 hvor du også kan møde to af vores topseje, frivillige børneværter, som også sørger for hyggen på Copenhagen Comics i weekenden.

Børnedistortion giver plads til at de mindste kan hygge sig til musik sammen med deres forældre. Læs mere om eventet her og se hele programmet for aktiviteter for børn og unge på Copenhagen Comics her.

 

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding