Forlaget Impuls!

Forlaget Impuls! Mød Youtuberen Beduna på vores stand søndag 13.-15.

Forlaget Impuls! er et nystartet børnebogsforlag med indtil videre to titler i bagagen. Forlaget er stiftet af børnebogsforfatter og pædagog, Sophie Cleve, og forfatter og illustrator, Thomas Friis Pedersen.

Forlaget Impuls! motto er: Bøger der favner. Det passer rigtig godt især med vores første udgivelse: Solsikkemysteriet. En bog som er skrevet med tilladelse af Solsikkeforeningen og som med fine anmeldelser i bagagen, er blevet rigtig godt modtaget på mange af landets skoler og institutioner.

På Copenhagen Comics 2024 præsenterer vi vores seneste udgivelse: Beduna og Hyggefis – Det første møde. Det er den kendte Youtuber Beduna som lægger navn til bogen, som er en spændende og humoristisk fortælling om hvordan hun første gang møder den lille panda, Hyggefis i de store kinesiske bambusskove.

Der vil være mulighed for at hilse på Beduna, få taget selfies og selvfølgelig få bogen signeret. Det sker søndag d. 19. maj kl. 13.00 – 15.00. Kom i god tid, da der nok er mange der gerne vil hilse på dagens hovedperson.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding