Ingo Milton besøger Copenhagen Comics 2024

Mød den danske illustrator og tegneserieskaber Ingo Milton, med forkærlighed for historiske miljøer.

Mød den danske illustrator og tegneserieskaber, med forkærlighed for historiske miljøer.

Hvem vil ikke gerne læse en serie om Danmark i 1400- tallet? Eller et album om en af H. C. Andersens knap så kendte historier. Du kan møde skaberen af disse tegneserier på Copenhagen Comics – Ingo Milton.

Ingo Milton er en dansk illustrator og tegneserieskaber. Han blev uddannet på Kunsthåndværkerskolen i Kolding, hvor han studerede tegning og grafik. I flere år arbejdede han på et reklamebureau, primært med LEGO som kunde. 1980 var han med til at danne tegnesetuefællesskabet Gimle i København, og 1983-86 arbejdede han med layout på Valhalla-tegnefilmen.

Sammen med sin bror, Freddy Milton, skabte han serien Zenit. På egen hånd har han også skabt serien Skalken Joff og en tegneserieudgave af H.C. Andersens eventyr Skyggen. Den startede han med i 1987 og deltog i Ekstra bladet’s tegneseriekonkurrence. Samme år blev den bragt som fortsat historie i B.T.

I 1993 udkom denne personlige og flot gennemarbejdede tegneserie i et albumformat, som fremhævede den afbalancerede sort/hvide grafik og de stemningsfulde miljø- og interiørskildringer.

Albummet Skalken Joff foregår i 1400-tallets Danmark. De tre hovedpersoner, Joff, Elena og Sashia, er omrejsende gøglere, der turnerer rundt i landskabet og optræder med deres dukketeater på byfester.

Du kan opleve Ingo Milton og mange flere spændende gæster på Copenhagen Comics 2024 den 18.-19. Maj 2024

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding