Mød Ina Korneliussen på Copenhagen Comics 2024

Oplev en tegner, der formidler såvel hverdagsfortællinger som livets helt store spørgsmål med en helt særlig streg.

Oplev en tegner, der formidler såvel hverdagsfortællinger som livets helt store spørgsmål med en helt særlig streg.

Ina Korneliussen er tegneserieskaber med særlig glæde for at fortælle om hverdagens små skærmydsler og store problemer, gerne blandet med magiske elementer hvor man mindst venter det. Det kan bla. ses i udgivelser som Små dyr (2013) ÆG (2018) og Der Findes ikke Monstre (2021). Hun er også skaberen bag det lille zine Fiskeben.

I 2023 udkom Den største historie, der er en fortælling, der svarer på det allerstørste spørgsmål, som et barn kan stille – og som de færreste voksne tør prøve at svare på. Hvad er et menneske? Igennem 200 sider føres læseren igennem at det der er spændende: Big Bang, stjerner og planter, fortidsdyr, evolution og mennesker.

Korneliussen har illustreret alle 200 sider og understøtter på bedste vis historien, som er skrevet af Julie Bang, Johan Olsen og Benni Bødker. Ina Korneliussen formår således at bruge tegneseriemediet til at formidle naturvidenskab i børnehøjde og gør sit for, at tegneserier kan overtage verden.

Du kan opleve Ina Korneliussen og mange flere spændende gæster på Copenhagen Comics 2024 – den 18. Og 19. Maj i Øksnehallen.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding