Mød Zven Balslev på Copenhagen Comics 2024

Zven Balslev er en dansk kunstner, kendetegnet ved sin detaljerede og fantasifulde tilgang til tegning og illustration, der tager inspiration fra horror og surrealisme.

Zven Balslev er en dansk kunstner, der er bedst kendt for sit arbejde inden for illustration, tegneserier og animation.

Balslev har skabt en række forskellige tegneserieprojekter og illustrationer til både børn og voksne. Han har også arbejdet med animation og har bidraget til flere animerede film og tv-produktioner. Balslevs stil er ofte kendetegnet ved sin detaljerede og fantasifulde tilgang til tegning og illustration. Motiverne i hans værker kan minde om tegneserier og tager inspiration fra horror og surrealisme og hans arbejde er ofte risikabelt, overraskende og går ud over det forudbestemte.

Zven Balslev har uddannet sig fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2006. Mellem 1998 og 2010 stod Balslev bag Smittekilde Publishing, og i dag driver han Cult Pump Publishing. Zven Balslev er repræsenteret i samlinger hos Statens Museum for Kunst og Den Kongelige Samling af Grafisk Kunst og Statens Kunstfond.

Han underviser lejlighedsvis på The Animation Workshop i Viborg, Danmark, hvor han deler sin ekspertise med studerende og tilbyder 1-til-1-mentoring, redaktionel feedback og kreative workshops.

Du kan opleve Zven Balslev og mange flere spændende gæster på Copenhagen Comics 2024 den 18.-19. Maj 2024.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding