Oplev Dan Berry på Copenhagen Comics 2024

Dan Berry er en britisk tegneseriekunstner, illustrator og underviser på The Animation Workshop i Viborg

Dan Berry er en britisk tegneseriekunstner, illustrator og underviser. Han har skabt en række tegneserier og grafiske romaner, der ofte fokuserer på personlig fortælling og hverdagslivets narrativer. Berrys arbejde udforsker ofte temaer som hverdagsliv, relationer og introspektion, og er kendt for sine fortælleevner og kunstneriske evner.

Han er baseret i Shrewsbury, Storbritannien, hvor han bor med sin familie og to katte. Ud over at udgive sine egne tegneserier arbejder Dan også sammen med forfatteren David Gaffney om at producere grafiske romaner som The Three Rooms in Valerie’s Head og Rivers .

Dan Berry er også vært for podcasten Make It Then Tell Everybody, hvor han interviewer andre tegneseriekunstnere om deres kreative processer og erfaringer og dykker ned i sindene og metoderne hos mere end 250 andre kunstnere på forskellige stadier af deres karriere. Han designer og fremstiller også Blade Pen, et unikt tegneværktøj, der har gennemgået mange design iterationer.

Dan Berry underviser lejlighedsvis på The Animation Workshop i Viborg, Danmark, hvor han deler sin ekspertise med studerende.

Dan har undervist i illustration, tegneserier og børnebøger ved School of Creative Arts, Wrexham Glyndwr University, og tilbyder lejlighedsvis 1-til-1-mentoring, redaktionel feedback og kreative workshops. Ud over de sædvanlige kreative værktøjer er Dan også en skrifttype-designer, der skaber brugerdefinerede skrifttyper til tegneseriekunstnere, der naturligt efterligner deres eget håndskrift.

Du kan opleve Dan Berry og mange flere spændende gæster på Copenhagen Comics 2024 den 18.-19. Maj 2024.

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding