Peter Snejbjerg besøger Copenhagen Comics 2024

Peter snejbjerg har arbejdet på et væld af tegneserieudgivelser, alt fra at tegne på titler for DC og Dark Horse comics, til at skrive historier til Anders And og Co.

Peter Snejbjerg er en dansk tegneseriekunstner. Han blev uddannet på Kolding Kunsthåndværkerskole fra 1983 til 1987. Gennem sin karriere har han bidraget til en række bemærkelsesværdige værker inden for tegneseriebranchen.

Når han ikke har travlt med at tegne, skriver han historier til bl.a. Anders And og Co. Han har I øvrigt også designet et trafiklys i Tønder…

Han har blandt andet arbejdet på DC Comics-titlen Starman og været involveret i forskellige Vertigo-titler. For Dark Horse Comics tegnede han flere numre til BPRD-titlerne.

Af andre ting, Peter Snejbjerg har været involveret i er blandt andet Hellblazer, The Books of Magic, Animal Man og The Dreaming. Peter Snejbjerg har tegnet tegneserier for Le Lombard og Éditions Dargaud og illustreret børnebøger for Gyldendal, Alinea, Forlaget Corto, Calibat og mange andre.

Snejbjerg blev nomineret til Haxtur Awards 1997 for “Bedste lange tegneseriestribe” og i 2005 for “Bedste omslag”. Derudover blev han hædret med Claus Deleuran-prisen i 2019 som Bedste danske tegneseriekunstner.

Hans kunstneriske bidrag har sat et stort præg på tegneseriernes verden, og hans talent fortsætter med at fascinere læsere og fans verden over.

Du kan opleve Peter Snejbjerg og mange flere spændende gæster på Copenhagen Comics 2024 den 18.-19. Maj 2024.

Avanceret søgning
Jeg vil kun se:
Jeg vil kun se:

Hold dig opdateret

Hold dig opdateret med, hvad der sker på Copenhagen Comics 

Tak for din tilmelding! Du modtager en mail med link til at bekræfte din tilmelding